Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fata lui Gigi Becali, aparitie ravasitoare in public. Cum arata acum Alexandra

Playtech Playtech,
Fata lui Gigi Becali, aparitie ravasitoare in public. Cum arata acum Alexandra

Ce frumoasa este Alexandra Becali, fiica cea mijlocie a patronului FCSB, Gigi Becali. Aceasta arata impecabil oriunde se prezinta in public. Se imbraca elegant si este mereu pe placul amicilor, dar si fanilor de pe retelele de socializare. Fata lui Gigi Becali, aparitie ravasitoare in public Alexandra Becali are varsta de 24 de ani si . continuă pe Playtech

Gigi Becali este hotarat! Se retrage definitiv! Meme Stoica: Aceasta este calea si nu va renunta la ea

Gigi Becali se retrage definitiv din spatiul public, spune Meme Stoica. Acesta profita de situatie si adauga ca se va exprima el insusi mai mult.

Gigi Becali, decizie fara precedent in Romania. Acum este clar, anuntul oficial

De mai bine de 20 de ani, Gigi Becali a fost in permanenta in atentia opiniei publice. Fie prin prisma clubului pe care-l conduce, fie prin declaratiile sale, Becali a fost acolo. Se pare ca lucrurile se vor schimba, dramatic. Gigi Becali, decizie fara precedent in Romania Nu se stiu clar motivele pentru care omul .

Gigi Becali, facut praf de un fost prieten: De ce sa ajungi sa faci asa ceva?

FCSB a suferit o mare umilinta la Iasi, unde a fost invinsa categoric, scor 2-5. Cu lotul decimat din cauza pandemiei de coronavirus, antrenorul Anton Petrea a trimis pe teren o echipa experimentala. Iar rezultatul a fost dezastruos. Gigi Becali a dat telefon inca din prima repriza pentru a face nu mai putin de cinci .

Umilinta pentru Gigi Becali! Ce fotbalist a refuzat sa stea de vorba cu el, pentru un eventual transfer

FCSB a fost eliminata in turul 3 preliminar al Europa League de Slovan Liberec , scor 0-2. A fost o partida in care lotul formatiei lui Gigi Becali a fost decimat de pandemia de coronavirus. Cu nu mai putin de 15 jucatori infectati. Pentru a-si completa lotul, cei de la FCSB au primit ajutor din .

Misterul dispartiei lui Gigi Becali din viata publica

De cateva saptamani bune Gigi Becali nu mai tine capul de afis al televiziunilor de sport cu declaratii despre viata echipei FCSB.

Anunt de ultima ora despre testul de Covid-19 pe care l-a facut Gigi Becali. Intra fara masca in etajul transformat in spital

La FCSB este focar de infectie cu noul coronavirus si aproape toti jucatorii din lotul lui Anton Petrea au fost pozitivi. La fel ca si antrenorul lor, care a fost recent declarat vindecat. Un etaj al bazei de pregatire din comuna Berceni a fost transformat in spital din aceasta cauza. Singurul care nu a fost .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )