Libnet.ro
UNICEF

17:15

FCSB intra in faliment dupa infrangerea cu Slovan Liberec!? Anuntul facut de Gigi Becali

Playtech Playtech,
FCSB intra in faliment dupa infrangerea cu Slovan Liberec!? Anuntul facut de Gigi Becali

FCSB a fost eliminata in turul trei preliminar din Europa League, dupa 0-2 cu Slovan Liberec. inca un an in care se rateaza principalul obiectiv, calificarea in grupele unei competitii europene. Care ar fi adus si aproximativ 15 milioane de euro. Bugetul FCSB va fi serios zguduit de esecul din aceasta seara, iar perspectiva falimentului . continuă pe Playtech

UEFA o ajuta pe FCSB sa se califice cu Slovan Liberec. Anuntul pe care il asteptau Becali si Anamaria Prodan

UEFA ajuta clubul FCSB pentru meciul cu Slovan Liberec. Acesta este anuntul care i-a pus pe jar pe Gigi Becali si Anamaria Prodan. Astfel, profitand de o prevedere a UEFA, latifunidarul din Pipera are voie sa inregistreze jucatori noi la echipa pana la orele 15:00 in ziua meciului. FCSB are nevoie de jucatori pentru ca .

Europa League: CFR Cluj s-a calificat in play-off (1-0 vs Djurgarden) FCSB a fost eliminata (0-2 vs Slovan Liberec)

CFR Cluj este singura echipa din Romania care isi continua aventura in competitiile europene. Echipa antrenata de Dan Petrescu s-a calificat in play-off-ul Europa League, dupa ce a castigat, in deplasare, partida disputata impotriva campioanei Suediei 1-0 cu Djurgarden). Tot joi, echipa improvizata a celor de la FCSB nu a putut sa obtina o calificare miraculoasa impotriva modestei Slovan Liberec 0-2).

Situatie disperata la FCSB: Dennis Man, depistat si el pozitiv - De cati jucatori e nevoie pe foaia de joc la meciul cu Slovan Liberec

Dennis Man a fost si el depistat pozitiv cu noul coronavirus, iar problemele de lot sunt mari de tot la FCSB inainte de meciul cu Slovan Liberec din turul trei preliminar al Europa League.

FCSB a solicitat la UEFA amanarea partidei cu Slovan Liberec

FCSB a solicitat UEFA amanarea partidei cu Slovan Liberec din Europa League din cauza celor 14 cazur.

Situatie critica la FCSB inainte de meciul cu Slovan Liberec: Al zecelea fotbalist infectat cu Covid-19

Alexandru Buziuc 26 de ani) este ultimul jucator de la FCSB infectat cu Covid-19, totalul ajungand acum la 10. Este o situatie dificila cu care se confrunta formatia bucuresteana inainte de meciul eliminatoriu cu Slovan Liberec din preliminariile Europa League.

FCSB Slovan Liberec 0-2, in turul 3 preliminar din Europa League! FCSB este eliminata din Europa

UPDATE, ora 22:24 Echipa improvizata a celor de la FCSB nu a facut fata in duelul cu Slovan Liberec, din turul 3 preliminar din Europa League. Cehii s-au impus cu 2-0, prin golurile marcate in partea secunda de Yusuf si Rabusic, si merg in faza play-off. in timp ce FCSB este eliminata din nou .

Cine transmite la TV FCSB Slovan Liberec. Fanii FCSB s-au suparat pe Gigi Becali

Cine transmite la TV FCSB Slovan Liberec? A fost intrebarea care le-a dat multe motive de ingrijorare fanilor echipei lui Gigi Becali. Negocierile dintre Becali si televiziuni au avansat cu mare greutate, iar posturile de sport s-au retras rand pe rand. Suma ceruta de patronul FCSB, 100. 000 de euro, a fost considerata prea mare .

Ce lovitura da Gigi Becali! Transfera patru fotbalisti de la o rivala si ii baga pe toti in teren cu Slovan Liberec

FCSB este intr-o situatie critica inainte de partida cu Slovan Liberec, din preliminariile Europa Leauge. Mihai Pintilii, antrenorul de conjunctura al formatiei lui Gigi Becali, are doar 9 jucatori de camp valizi. Lotul FCSB este decimat de pandemia de coronavirs. La randul sau a devenit principal dupa ce Toni Petrea a fost si el testat .

19 jucatori indisponibili pentru FCSB, in meciul cu Slovan. Cum ar putea arata echipa cu Slovan Liberec

FCSB are misiune imposibila cu Slovan Liberec. Echipa lui Gigi Becali a trimis lista oficiala la UEFA, din care fac parte 5 portari si 9 fotbalisti de camp. Lista FCSB trimisa la UEFA, pentru.

Un jucator cu trei trofee in Romania revine la FCSB! Becali l-a adus de urgenta ca sa se califice cu Slovan Liberec

FCSB este foarte activa pe piata transferurilor in ultimele ore! Gigi Becali cauta intariri pentru partida din aceasta seara, cu Slovan Liberec, programata pentru ora 20:30. Asta in conditiile in care lotul este pur si simplu decimat de numarul mare de cazuri de Covid-19. S-a incercat achizitionarea unui pachet de patru fotbalisti de la Astra, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )