Libnet.ro
UNICEF

01:05

FCSB se prabuseste. Pierderi financiare fara precedent pentru echipa lui Becali. Cat mai rezista

Playtech Playtech,
FCSB se prabuseste. Pierderi financiare fara precedent pentru echipa lui Becali. Cat mai rezista

Perspectiva falimentului se intrevede din ce in ce mai serios pentru FCSB. Calificarea in grupele Europa League a fost ratata pentru al treilea an consecutiv. Si, in plus, nu fost vandut niciun jucator pentru a acoperi gaura din buget. Gigi Becali chiar anuntase ca viitorul echipei sale este sumbru, in cazul in care aceste doua . continuă pe Playtech

Laura Codruta Kovesi baga frica in Romania si in celelalte tari europene. Reactia fara precedent

Intr-un inteviu acordat unui celebru canale de stiri Euronews, Laura Codruta Kovesi a vorbit despre corputie. Procurorul european a firmat ca exista in aproape toate tarile. Laura Codruta Kovesi baga frica in Romania in aceste zile Europa isi intensifica eforturile de combatere a coruptiei, procuraturii europene EPPO) primind noi competente de investigare, urmarire penala si .

Negocieri fara precedent intre Liban si Israel, mediate de SUA si ONU

Libanul si Israelul - doi vecini aflati in continuare, in mod oficial, in razboi - au inceput miercuri negocieri fara precedent, sub egida Statelor Unite si ONU, cu privire la delimitarea frontierei lor maritime si ridicarii unor obstacole din calea prospectarii vizand hidrocarburi, relateaza AFP si News. ro.

Cum sunt impiedicate adoptiile in Romania? Descoperirea socanta a 8.000 de copii tinuti fara parinti, pentru bani

In 2019, conform unei statistici, existau in Romania aproximativ 57. 000 de copii, abandonati, orfani sau victime ale abuzurilor. La nivelul anului anterior, 2018, doar 1,7% erau adoptati, o cifra infima, pe langa numarul mare de copii. Tot in 2019, la nivelul Camerei deputatilor, exista un proiect care prevede relaxarea adoptiilor interne, dar mai ales internationale.

VIDEO Liga 1: FC Arges vs Astra Giurgiu 1-0 Prima victorie pentru echipa nou-promovata

Formatia FC Arges a obtinut, vineri, prima victorie in actuala editie a Ligii I, dupa ce a invins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 0-0), echipa Astra Giurgiu, in etapa a VII-a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )