Libnet.ro
UNICEF

13:15

Gica Hagi la echipa nationala. Gigi Becali a facut anuntul momentului

Playtech Playtech,
Gica Hagi la echipa nationala. Gigi Becali a facut anuntul momentului

Mirel Radoi are doar cinci meciuri ca selectioner la echipa nationala, dar deja se vorbeste intens despre demiterea sa. A pierdut trei jocuri in doar sase zile, cu Islanda, Norvegia si Austria, iar criticile vin din toate partile inclusiv de la nasul sau, Gigi Becali. Patronul de la FCSB s-a alaturat corului de contestatari si . continuă pe Playtech

Gheorghe Hagi, in locul lui Mirel Radoi la echipa nationala! Anuntul a fost facut la cel mai inalt nivel

Nationala Romaniei a pierdut trei meciuri consecutive sub comanda lui Mirel Radoi, in doar sase zile. Esecul de miercuri seara, contra Austriei, pare sa puna si mai mare presiune pe selectioner. Tricolorii au ratat pezenta la Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea in ciuda faptului ca a fost mutata in 2021, din .

Ce spune Gica Hagi despre o eventuala preluare a nationalei Romaniei

Nationala Romaniei trece prin momente dificile: a ratat prezenta la Euro 2020 unde va fi printre tarile gazda), iar in Liga Natiunilor a fost invinsa de Norvegia 4-0) si Austria 1-0). Au aparut zvonuri privind o eventuala plecare a lui Mirel Radoi din postul de selectioner, iar Gica Hagi a avut un raspuns interesant in momentul in care a fost intrebat daca s-ar incumeta sa ii antreneze pe tricolori.

Ce a facut Gigi Becali dupa ce virusul i-a imbolnavit familia. Nu a negat nimic, a recunoscut tot!

Dupa ce verii lui, Victor, in varsta de 59 de ani, si Ioan, in varsta de 68 de ani, ambii confirmati cu noul coronavirus, s-au vindecat la clinica lui, patronul FCSB, Gigi Becali, se implica activ in lupta contra virusului. Ce a facut Gigi Becali dupa ce virusul i-a imbolnavit familia Astfel, Gigi Becali a .

Ce i-a facut Gigi Becali lui Ionut Lutu, chiar in urma cu putin timp. Toata lumea stransa in fata Palatului i-a vazut

Desi declara ca virusul COVID-19 este un fleac, Gigi Becali se fereste cat poate de el. Afaceristul a limitat drastic contactul direct cu persoanele straine, inclusiv cu nevoiasii care il asteptau la poarta palatului. insa, este un lucru greu de atins, caci romanii ii cauta zilnic ajutorul. Drept pentru care, finantatorul de la FCSB l-a .

Gigi Becali cere demisia de la nationala finului Mirel Radoi si-i face primul 11: Ia o foaie si scrie!

Gigi Becali crede ca Mirel Radoi trebuie sa-si dea demisia de la nationala Romaniei, dupa cele 3 esecuri consecutive. Mirel Radoi nu e potrivit, daca a mancat trei batai. E finul meu si il.

Gigi Becali, lovitura la inalta Curte. Judecatorii au luat decizia, chiar acum

Dupa eliberarea conditionata din 2015, Gigi Becali, conform deciziei judecatoresti, a avut mai multe restrictii. De-atunci si pana acum, antreprenorul din Pipera a tot depus la ICCJ cereri de reabilitare judecatoreasca. Cea de a doua a fost depusa, recent, in ianuarie 2020. Gigi Becali, lovitura la inalta Curte Cu o pedeapsa de de 3 ani .

Gigi Becali cere din nou reabilitarea judecatoreasca

Patronul FCSB Gigi Becali cere, din nou, instantei supreme sa il reabiliteze,dupa condamnarea ispasita in 2015, rezultata din trei dosare. Un demers similar al lui Gigi Becali a fost respins la inceputul acestui an, cand a cererea lui de reabilitare a ajuns pe masa unuia dintre judecatorii care l-au condamnat, magistratul Ionut Matei.

Gigi Becali, salvatorul Romaniei? Am vindecat aproape toata comuna de COVID. Virusul, un fleac!

Gigi Becali nu a ramas indiferent dupa ce pandemia de COVID-19 a declansat o criza uriasa, ba chiar s-a implicat personal. Dupa ce la inceputul pandemiei a vorbit la cea mai mare fabrica de camasi din Romania si le-a zis: Bai, nu mai faceti camasi, faceti masti si halate, ca vi le cumpar eu, astazi .

Gigi Becali vrea sa aduca un tratament impotriva COVID-19: Virusul asta este un fleac, numai ca oamenii nu stiu (VIDEO)

Vaccinul rusesc anti-covid ar putea ajunge in Romania, distribuit de Gigi Becali. Omul de afaceri intentioneaza sa distribuie chiar el in farmacii tratament, fara adaos. Totodata, Gigi Becali a vorbit si.

Ginerele lui Gigi Becali are mari probleme cu legea. Judecatorii au dat decizia categorica

Ginerele cunoscutului afacerist are probleme mari financiare. Ce se intampla cu acesta si ce probleme are tinerelul cu legea? Judecatorii au dat decizia finala, iar acesta trebuie sa se conformez. Finerele lui Becali trebuie sa se conformeze in fata deciziei judecatorilor Mihai Theodor Mincu are de reglat o afacere anume cu politia. Oamenii legii l-au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )