Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali, achizitie de un milion de euro pentru FCSB. Cine este omul care ar putea incasa acesti bani imediat

Playtech Playtech,
Gigi Becali, achizitie de un milion de euro pentru FCSB. Cine este omul care ar putea incasa acesti bani imediat

Dupa egalul inregistrat de FCSB in prima etapa a play-off-ului Ligii I, 2-2 pe terenul celor de la FC Botosani, patronal ros-albastrilor se gandeste la unele modificari in lot. Gigi Becali a anuntat o posibila achizitie de un million de euro pentru FCSB. Acesta este suma pe carfe vrea sa o plateasca pentru unul dintre . continuă pe Playtech

Gigi Becali: Mi-au cerut 200 000 euro ca sa castig campionatul. Ancheta interna la Poli Iasi

La Poli Iasi se va demara o ancheta interna pentru a se verifica acuzatiile ridicate de Gigi Becali. Finantatorul FCSB a declarat recent ca, in 2018, cei de la Poli Iasi i-au cerut 200. 000 de euro pentru a lasa FCSB-ul sa castige campionatul. Anuntul a fost facut de presedintele Poli Iasi, Ciprian Paraschiv.

Fonduri europene 2020: Pana la 1 milion Euro pe proiect pentru IT, sali finess, cabinete medicale si alte afaceri. Ghidul solicitantului

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii IMM) din Romania vor putea obtine si in anul 2020 fonduri europene de cate 200. 000 euro - 1 milion euro pe proiect, in 18 judete, prin linia de finantate Programul Operational Regional - POR 2. 2-IMM, pentru care statul a anuntat luni perioada de inscriere electronica. Vor fi finantate afaceri diverse, de la firme IT si cabinete medicale pana la sali de fitness si fabrici de textile.

Gral Medical a atins an 2019 o cifra de afaceri de 35 milioane de euro. Pentru 2020 planuiee153;te schimbarea strategiei

Gral Medical a anregistrat la nivel de grup o cree153;tere a business-ului cu 13% fae155;a de 2018, ajungacentnd astfel la o cifra de afaceri de 35 milioane de euro. Pentru anul 2020 compania planuiee153;te achizie155;ii de noi companii e153;i se andeparteaza de politica de.

Gigi Becali a jignit un jurnalist: Esti penibil!. Cum a reactionat moderatorul emisiunii

Patronul FCSB a avut o interventie telefonica la Digi Sport, dupa o noua partida dezolanta a echipei sale, in care si-a varsat nervii pe un invitat.

Changeneers 2020: 10.000 de euro pentru ideile care fac bine comunitatii - webPR

Changeneers, initiativa Impact Hub Bucharest si Samsung Romania, a ajuns la a treia editie si, asa cum ne-a obisnuit, cauta antreprenorii sau startup-uri care propun proiecte ce fac bine comunitatii. 000 de euro. Aceasta este finantarea oferita de Changeneers solutiei care indeplineste urmatoarele criterii: implica o tehnologie mobila pot include si componente non-mobile software sau hardware) are un impact pozitiv este functionala sau in stadiul de concept validat cu clienti sau prototip la data finalei, 25 iunie 2020.

BNR a lansat o licitatie de 1,6 milioane euro pentru modernizarea grupurilor sanitare

Banca Nationala a Romaniei BNR) a lansat o licitatie de 7,72 milioane lei 1,6 milioane euro), fara TVA, pentru modernizarea grupurilor sanitare din sediul central situat in Bucuresti, pe strada Doamnei, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )