Libnet.ro
UNICEF

05:00

Gigi Becali cere bani de la guvern, in aceasta perioada. Ce se intampla cu FCSB

Playtech Playtech,
Gigi Becali cere bani de la guvern, in aceasta perioada. Ce se intampla cu FCSB

Intreruperea fortata a campionatului ii da mari dureri de cap finantatorului de la FCSB. Gigi Becali nu pare a mai fi dispus sa achite nici macar partial salariile fotbalistilor sai si cere bani de la Guvern, in aceasta perioada. Gigi Becali cere bani de la Guvern, in aceasta perioada. Ce se intmpla cu FCSB in . continuă pe Playtech

Coronavirus. Gigi Becali a cedat in fata pandemiei. Ce decizie a luat

Latifundiarul din Pipera nu era popular nici inainte printre jucatorii FCSB, insa, in aceasta perioada, risca sa ajunga sa fie chiar detestat atat de fotbalisti, cat si de angajatii clubului.

Gigi Becali e gata sa le ia din bani jucatorilor sai dupa ce s-a intrerupt campionatul. Cum justifica gestul

COVID-19 isi baga coada si in campionatul intern de fotbal. FRF a anuntat ca intrerupe campionatul, iar, in conditiile astea, Gigi Becali crede ca Guvernul ar trebui sa le plateasca o parte din salarii fotbalistilor, pentru ca acestia nu mai produc nimic pentru cluburi. in Romania n-or sa fie probleme mari Daca nu se va .

Ce s-a ales de copilul de suflet al lui Gigi Becali, dupa ce a primit o casa. Blestemul din familia lui Marian Ursea

Gigi Becali, un personaj controversat din fotbalul mioritic, iese cateodata in evidenta si prin acte de caritate. Impresionat de povesti cutremuratoare de viata, acesta ajuta diverse persoane, fie cu bani, fie oferindu-le chiar case. Este si cazul unui buzoian, copilul de suflet al lui Gigi Becali, caruia latifundiarul i-a oferit o casa. Ce s-a ales .

Cum arata acum fiica lui Gigi Becali. Ce bolid conduce Alexandra la doar 24 de ani

Cum arata acum fiica mijlocie a lui Gigi Becali si ce masina conduce aceasta la doar 24 de ani? Cu ce se ocupa tanara si cum se bucura de notorietatea provenita de la celebrul sau parinte? Ce masina conduce Alexandra, fiica mijlocie a lui Becali? Alexandra a cunoscut notorietatea de mica, la fel ca celelalte .

Se duce in cap fotbalul romanesc? Gigi Becali anunta reduceri salariale importante

Desi in continuare sustine ca din punctul lui de vedere in Romania nu va fi o problema prea mare din cauza pandemiei de coronavirus, Gigi Becali e pregatit sa profite de situatie pentru a le reduce salariile angajatilor sai.

Specialistii avertizeaza! La ce pericole sunt expuse persoanele care folosesc telefoane mobile in aceasta perioada

Pericol iminent pentru toti cei care folosesc telefoanele mobile in aceasta perioada, fara a respecta niste masuri de siguranta. Ce ne avertizeaza specialistii in contextul unei pandemii de coronavirus. Ce trebuie sa stie toti utilizatorii de telefoane mobile Oamenii de stiinta au descoperit ca virusul COVID-19 poate sa reziste pe anumite suprafete timp de 9 .

Recomandari pentru aprovizionarea cu alimente. De unde sa faci cumparaturi, in aceasta perioada

Din cauza situatiei actuale, cea a crizei epidemiologice, lumea, si nu numai in Romania, a intrat intr-o adevarata criza a cumparaturilor din marile magazine si nu numai. in Romania, in acest moment, din declaratiile unor reprezentanti ai marilor retaileri, granitele nu sunt inchise pentru acestia, ci doar pentru romanul de rand. Recomandari pentru aprovizionarea cu .

Artemon Apostu Efremov a dezvaluit care este programul de antrenament al Simonei Halep in aceasta perioada

Pandemia de coronavirus a dat peste cap programul competitiilor sportive din intreaga lume, iar tenisul a avut de asemenea de suferit, mai multe turnee fiind anulate. Artemon Apostu Efremov a declarat ca Simona Halep respecta conditiile impuse de autoizolare si nu se poate antrena normal in aceasta perioada.

FCSB si-a suspendat activitatea din cauza coronavirusului. Gigi Becali: Sanatatea este mai presus de orice!

FCSB si-a suspendat activitatea din cauza coronavirusului. Echipa avea programate antrenamente si in aceasta saptamana, de luni pana sambata.

Atentie! Ce medicamente trebuie sa aiba romanii in casa in aceasta perioada

Primele si cele mai importante sfaturi ale medicilor adresate populatiei pentru perioada urmatoare, pentru a micsora pe cat posibil pericolul raspandirii Covid-19, sunt acelea de a ramane la domiciliu si a respecta cu strictete regulile de igiena.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )