Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali, chemat la DNA. Motivul nebanuit pentru care trebuie sa dea explicatii patronul FCSB

Playtech Playtech,
Gigi Becali, chemat la DNA. Motivul nebanuit pentru care trebuie sa dea explicatii patronul FCSB

Gigi Becalii a fost chemat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Potrivit unor surse, patronul FCSB s-a prezentat in fata procurorilor pentru a da declaratii in dosarul lui Puiu Popoviciu, in care latifundiarul a fost acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului. Gigi Becali a ajuns la DNA: Am fost chemat pentru a ridica o . continuă pe Playtech

Cod rutier 2019. Motivul nebanuit pentru care soferii risca amenzi usturatoare, chiar daca au anvelope de iarna

Conducatorii auto din Romania risca sa primeasca amenzi usturatoare, in aceasta perioada, chit ca au montate pe vehicule anvelopele de iarna. Politistii ii pot amenda pe soferi din mult mai multe motive, pe langa cele cunoscute. Cauciucurile speciale trebuie sa faca fata intemperiilor, cum ar fi poleiul si gheata, dar si sa indeplineasca anumite conditii.

Motivul halucinant pentru care alta persoana poarta mai intai pantofii reginei Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are preferinte foarte stranii, cand vine vorba de codul vestimentar pe care il respecta cu strictete. Exista o persoana care a primit misiunea de a purta orice pereche de incaltaminte, inainte ca acestea sa ajunga la Suverana Angliei. E in mod cert un obicei straniu, dar care face .

Gigi BECALI, la DNA. in ce dosar a fost chemat patronul FCSB la sediul Directiei Anticoruptie

UPDATE:La iesirea de la DNA, Gigi Becali a aratat ca el a vrut sa vina la DNA pentru a ridica o solutie de clasare primita intr-un dosar din 2017. Am facut cererea si am dat un mail pe care au zis ca.

Motivul neasteptat pentru care un tata si-a batut cele trei fiice cu biciul

Judecatoria Aiud a motivat decizia prin care a condamnat un barbat in varsta de 43 de ani la 6 ani si 10 luni de inchisoare dupa ce si-a batut cu biciul cele trei fiice minore. Judecatoria Aiud a decis,.

Gigi Becali, in fata procurorilor DNA

Gigi Becali a ajuns miercuri dimineata la DNA. Finantatorul FCSB a declarat inainte de intalnirea cu procurorii ca a fost chemat in legatura cu clasarea unui dosar.

Gigi Becali nu se invata minte si risca o noua amenda

Chemat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Bucuresti pentru a ridica o ordonanta de clasare in urma unui denunt din perioada 2014-2015, Gigi Becali a tinut sa se dea din nou in spectacol.

Gigi Becali, declaratii soc despre confruntarea Dancila-Iohannis. Latifundiarul a rabufnit: Nu se poate!

Gigi Becali a avut un nou derapaj, in momentul in care a fost intrebat cu privire la refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la dezbaterea cu Viorica Dancila. Patronu FCSB a declarat ca un barbat nu poate participa la o dezbatere cu o femeie pentru ca asa scrie in Biblie, iar o femeie nu .

Gigi Becali, afirmatie socanta despre Viorica Dancila: Cum sa votezi femeie PSD? Am luat-o razna cu totii?

Gigi Becali socheaza din nou. Finantatorul FCSB a afirmat, in urma cu putin timp, ca Klaus Iohannis nu trebuie sa participe la o dezbatere cu Viorica Dancila pentru ca aceasta este. femeie. Eu.

Cu Dumnezeu la Euro 2020: Gigi Becali a explicat de ce divinitatea va califica nationala la turneul final

Gigi Becali vorbeste, zilnic, la televizor, dar reuseste sa socheze, aproape la fiecare interventie telefonica. Si, periodic, il implica si pe Dumnezeu in fotbal.

Dezvaluiri uluitoare in cazul Caracal! Motivul pentru care mama Luizei Melencu i-a declarat razboi unchiului Alexandrei Macesanu

Mama Luizei Melencu nu vrea sa mai auda de Alexandru Cumpanasu, dupa ce candidatul la alegerile prezidentiale a mintit-o ca are probe care dovedesc faptul ca fata ei se afla in Italia, alaturi de Alexandra Macesasnu. De partea Cealalta, Cumpanasu a anuntat ca rupe legatura cu familia Melencu si se concentreaza pe cautarea Alexandrei. Cazul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )