Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gigi Becali a comis-o. Ce a putut sa faca ieri: sute de romani l-au vazut pe patronul lui FCSB

Playtech Playtech,
Gigi Becali a comis-o. Ce a putut sa faca ieri: sute de romani l-au vazut pe patronul lui FCSB

Face ce face si ajunge iar in atentia presei! Gigi Becali a comis-o din nou in fata a sute de romani. Ce a facut patronul FCSB e dincolo de orice imaginatie. Gigi Becali a comis-o, din nou. De data asta, pe sosea Om cu frica de Dumnezeu, credincios, dar si cu milioane de euro in . continuă pe Playtech

Anamaria Prodan si Gigi Becali, tirani in fotbal. Ce au putut sa le faca lui Mirel Radoi si Adi Mutu

Nationala de tineret a devenit un focar de coronavirus, FRF anuntand in urma cu cinci zile inca trei jucatori confirmati cu COVID-19, dupa ce selectionerul Adrian Mutu a fost presat de cuplul Anamaria Prodan Gigi Becali sa ii convoace la lot pe jucatorii ros-albastrii. Focar de COVID-19 la nationala de tineret. Anamaria Prodan si .

Fotbalistul blocat la FCSB! Cate milioane cere Gigi Becali pe el ca sa il lase sa plece

Dennis Man este omul momentului pentru FCSB. Si-a salvat din nou echipa si la Clinceni, cu un gol marcat in minutul 86. A fost reusita prin care echipa lui Gigi Becali a deblocat tabela, pentru ca scorul final sa fie stabilit trei minute mai tarziu, de Morutan. Man este cel mai bine cotat jucator al .

Gigi Becali, pus la zid. Un greu din fotbal ii critica deciziile la FCSB: A gresit foarte mult

FCSB a castigat luni partida contra celor de la Academica Clinceni, scor 2-0, prin golurile marcate de Man si Morutan. Un rezultat obtinut si cu sprijin din partea arbitrului, care nu l-a eliminat pe Iulian Cristea la o faza la care se impunea. Un fault in postura de ultim aparator, asupra lui Raul Rusescu, petrecut .

Laurentiu Reghecampf, vestea momentului dupa demisie. Anuntul lui Gigi Becali despre venirea la FCSB

FCSB ar putea avea din nou un antrenor cu CV important, dupa mai multe experimente ratate. Iar varianta este, ca de obicei in ultimii ani, Laurentiu Reghecampf. Fost campion in Liga 1 cu formatia ilfoveana, Reghe s-a despartit de Al Wasl si ar putea ajunge la FCSB. Mai ales ca echipa este condusa in acest .

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )