Libnet.ro
UNICEF

15:15

Gigi Becali, gestul care a impresionat o tara intreaga. Ce a facut pentru un om cazut pe strada

Playtech Playtech,
Gigi Becali, gestul care a impresionat o tara intreaga. Ce a facut pentru un om cazut pe strada

Aspru deseori cu jucatorii de la FCSB, Gigi Becali isi arata si alta fata. Finantatorul a dat dovada de spirit civic zilele trecute, cand, de la volanul masinii sale, a vazut un om cazut pe strada. Gigi Becali, gestul care a impresionat o tara intreaga. Ce a facut pentru un om cazut pe strada Poate . continuă pe Playtech

Fiul lui Ion Tiriac il concureaza pe Gigi Becali. Cat a donat astazi pentru spitale

Ion Ion Tiriac, fiul afaceristului Ion Tiriac, a facut o donatie impresionanta astazi pentru oamenii in alb care isi risca viata salvand-o pe a noastra. Fiul lui Ion Tiriac a donat astazi pentru spitale in cadrul teledonului Romani impreuna Astazi a inceput cel mai mare teledon virtual din Romania. Organizat de Antena Group si Fundatia .

Gigi Becali, discurs naucitor: A explicat cum si-a pacalit jucatorii pentru a profita de criza

Cei mai multi oameni vor suferi enorm din cauza pandemiei, recesiunea urmand sa aduca disaponibilizari si micsorari salariale drastice. Vor fi insa si oameni care vor profita de pe urma acestei situatii. in a doua categorie s-a plasat, rapid, Gigi Becali.

Gigi Becali anunta sfarsitul pentru FCSB: La revedere!

Pe Gigi Becali criza generata de coronavirus il afecteaza in mod direct si patronul echipei FCSB spune ca este gata sa puna lacatul pe clubul din Liga 1.

Ce au facut toti jucatorii si antrenorii reprezentati de Anamaria Prodan. Gestul care va trezi lumea fotbalului

In plina criza epidemiologica, jucatorii si antrenorii reprezentati de Anamaria Prodan au facut un gest care cu siguranta va trezi lumea fotbalului. Lupta impotriva pandemiei de coronavirus i-a unit pe toti in aceste momente. Ce au facut jucatorii si antrenorii reprezntati de Anamaria Prodan. Gestul care va trezi lumea fotbalului Anamaria Prodan se implica si .

Gigi Becali inchide FCSB: Gata! La revedere! Nu sunt nebun sa-mi arunc banii in foc

Inclusiv cel mai bogat club din Romania, FCSB, poate disparea de pe harta fotbalului. Anuntul a fost facut chiar de patronul gruparii.

Gigi Becali a pornit lupta cu coronavirus: Gata! Nu se poate asa ceva in spitale. Cate teste se fac in clinica sa

Ramas fara fotbal, finantatorul FCSB s-a specializat in COVID-19. Si se lauda, aproape zilnic, despre eforturile pe care le face in combaterea pandemiei, implicand, bineinteles, si divinitatea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )