Libnet.ro
UNICEF

21:45

Gigi Becali, la un pas sa desfiinteze FCSB. Care este singura conditie care il poate face sa se razgandeasca

Playtech Playtech,
Gigi Becali, la un pas sa desfiinteze FCSB. Care este singura conditie care il poate face sa se razgandeasca

Gigi Becali a trecut la masuri radicale la FCSB, din cauza pandemiei care a oprit fotbalul. Finantatorul a anuntat ca nu mai e dispus sa bage bani in echipa, daca nu ii va aduce profit. Gigi Becali, la un pas sa desfiinteze FCSB. Care este singura conditie care il poate face sa se razgandeasca Finantatorul . continuă pe Playtech

Gigi Becali a pierdut procesul cu un fost fotbalist al FCSB. Ce suma de bani trebuie sa-i plateasca

Dupa ce si-a pus toata lumea in cap in urma deciziei de a injumatati salariile jucatorilor de la FCSB, Gigi Becali s-a trezit cu o alta problema. Finantatorul a pierdut procesul cu un fost fotbalist al FCSB, care si-a cerut in instanta drepturile salariale dupa ce a fost indepartat de la echipa. Gigi Becali a .

Gigi Becali a marturisit ca este sunat de multi batrani. Ce i-au transmis acestia

Gigi Becali a dezvaluit ca este sunat de batrani care ii cer mancare, iar finantatorul FCSB-ului sustine ca a format o echipa pentru a ajuta persoanele varstnice. Becali va furniza masti spitalelor din Craiova si Caracal.

Gigi Becali reduce cu 50% salariile jucatorilor de la FCSB

Pandemia de coronavirus si-a pus amprenta si asupra fotbalului din Liga 1, iar Gigi Becali a luat deja masuri la FCSB si le-a redus cu 50% salariile jucatorilor lui.

Gigi Becali, gest urias pentru batranii care nu au mancare in aceste zile. Nu s-a oprit doar la donatiile pentru spitale

Gigi Becali continua sa surprinda si sa faca gesturi umanitare. Dupa donatia substantiala pentru Spitalul Matei Bals, Gigi Becali a facut un gest urias pentru batranii care nu au mancare in aceste zile. Gigi Becali, gest urias pentru batranii care nu au mancare in aceste zile. Nu s-a oprit doar la donatiile pentru spitale Donatia .

Gigi Becali vrea sa preia fraiele pandemiei: Vin eu!

Parca nu este destul de dura epidemia de coronavirus, ca noi fiori reci iti vin pe spate cand citesti declaratiile de mai jos ale lui Gigi Becali. Suntinsa si parti bune.

Gigi Becali s-a lamurit si renunta la ideea reluarii antrenamentelor prea curand

Implicat activ cu sprijin financiar pentru spitale in lupta cu noul virus gripal COVID-19, Gigi Becali spune ca in aceste momente fotbalul a trecut pe plan secund.

Jador si Connect-R, scosi din minti de Vulpita de la Antena 1. Care este legatura cu Alex Velea

Telenovela Vulpita, dar si actiunile protagonistei, o plaseaza in top-ul celor mai blamate si, totodata, invidiate persoane din Romania la aceasta ora. Sotii Stegaru si-au schimbat viata imediat cum au pasit in platoul Acces Direct. Si-au gasit loc in Bucuresti, isi permit sa isi satisfaca unele placeri, iar toate datorita ei, Vulpitei, mai cu seama .

Care este cel mai sigur loc de pe planeta acum. in ce conditii traieste singurul locuitor din zona

Italianul Mauro Morandi este singurul locuitor al insulei Budelli, din Marea Mediterana, de mai bine de 30 de ani. in ultimele saptamani, casa sa de pe insula a devenit un loc izolat, de unde barbatul in varsta de 81 de ani urmareste stirile despre coronavirus. Care este cel mai sigur loc de pe planeta acum.

Ministrul Virgil Popescu a emis ordinul prin care este stabilita metodologia de solicitare si eliberare a Certificatelor de Situatie de Urgenta

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a emis Ordinul prin care este stabilita metodologia de solicitare si eliberare a Certificatelor de Situatie de Urgenta CSU). Prin.

Unul dintre cele mai bine pazite secrete ale lui Ceausescu. Care este, de fapt, data reala a nasterii dictatorului

De epoca comunista inca se leaga multe secrete, iar unul dintre cele mai bine pazite este reprezentat de data reala a nasterii dictatorului. Secretul lui Ceausescu. Care este data reala a nasterii dictatorului Pe Wikipedia, despre Nicolae Ceausescu se regaseste ca s-a nascut pe 26 ianuarie 1918 la Scornicesti si a murit pe 25 decembrie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )