Libnet.ro
UNICEF

11:15

Gigi Becali a pierdut procesul cu un fost fotbalist al FCSB. Ce suma de bani trebuie sa-i plateasca

Playtech Playtech,
Gigi Becali a pierdut procesul cu un fost fotbalist al FCSB. Ce suma de bani trebuie sa-i plateasca

Dupa ce si-a pus toata lumea in cap in urma deciziei de a injumatati salariile jucatorilor de la FCSB, Gigi Becali s-a trezit cu o alta problema. Finantatorul a pierdut procesul cu un fost fotbalist al FCSB, care si-a cerut in instanta drepturile salariale dupa ce a fost indepartat de la echipa. Gigi Becali a . continuă pe Playtech

Gigi Becali reduce cu 50% salariile jucatorilor de la FCSB

Pandemia de coronavirus si-a pus amprenta si asupra fotbalului din Liga 1, iar Gigi Becali a luat deja masuri la FCSB si le-a redus cu 50% salariile jucatorilor lui.

Victor Ciutacu, mai dur ca niciodata la adresa lui Gigi Becali dupa acuzele cu donatiile catre spitale. Poate iti traduc sclavetii tai

Jurnalistul Victor Ciutacu a iesit in spatiul public cu un mesaj dur la adresa lui Gigi Becali, dupa acuzele acestuia legate de donatiile catre spitale. Finantatorul FCSB s-a luat de antrenorul Cosmin Olaroiu, caruia i-a reprosat ca nu a dat bani la spitale. Victor Ciutacu, mai dur ca niciodata la adresa lui Gigi Becali dupa .

Gigi Becali a marturisit ca este sunat de multi batrani. Ce i-au transmis acestia

Gigi Becali a dezvaluit ca este sunat de batrani care ii cer mancare, iar finantatorul FCSB-ului sustine ca a format o echipa pentru a ajuta persoanele varstnice. Becali va furniza masti spitalelor din Craiova si Caracal.

Gigi Becali, gest urias pentru batranii care nu au mancare in aceste zile. Nu s-a oprit doar la donatiile pentru spitale

Gigi Becali continua sa surprinda si sa faca gesturi umanitare. Dupa donatia substantiala pentru Spitalul Matei Bals, Gigi Becali a facut un gest urias pentru batranii care nu au mancare in aceste zile. Gigi Becali, gest urias pentru batranii care nu au mancare in aceste zile. Nu s-a oprit doar la donatiile pentru spitale Donatia .

Gigi Becali vrea sa preia fraiele pandemiei: Vin eu!

Parca nu este destul de dura epidemia de coronavirus, ca noi fiori reci iti vin pe spate cand citesti declaratiile de mai jos ale lui Gigi Becali. Suntinsa si parti bune.

Gigi Becali s-a lamurit si renunta la ideea reluarii antrenamentelor prea curand

Implicat activ cu sprijin financiar pentru spitale in lupta cu noul virus gripal COVID-19, Gigi Becali spune ca in aceste momente fotbalul a trecut pe plan secund.

Coronavirusul afecteaza si FCSB! Gigi Becali taie salariile jucatorilor

Fotbalistii echipei FCSB au acceptat joi diminuarea salariilor pana in luna septembrie a acestui an,.

Gigi Becali, discurs apocaliptic la TV: Vom muri de foame!. Ce propune pentru salvarea tarii

Omul care n-a fost in stare sa castige un titlu la fotbal cu FCSB din 2015, intr-un campionat romanesc infiorator de slab, ofera acum solutii pentru iesirea dintr-o criza globala.

Evlaviosul Gigi Becali propune masuri drastice pentru fotbalul romanesc: E criza!

Patronul FCSB spune ca va inainta Federatiei Romane de Fotbal o serie de masuri pe care le doreste implementate in vremea pandemiei de coronavirus.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )