Libnet.ro
UNICEF

14:15

Gigi Becali, pe prima pagina in presa internationala! Declaratia care i-a contrariat pe jurnalistii straini

Playtech Playtech,
Gigi Becali, pe prima pagina in presa internationala! Declaratia care i-a contrariat pe jurnalistii straini

Fce ce face Gigi Becali si iese din nou in evidenta. Cu ultimele sale declaratii in plina criza epidemiologica a ajuns pe prima pagina in presa internationala. Declaratia care i-a contrariat pe jurnalistii straini facea referire la modul in care jucatorii de la FCSB isi vor face antrenamentele. Gigi Becali, pe prima pagina in presa . continuă pe Playtech

Gigi Becali nu se uita la bani in vreme de coronavirus: Ce sa fac cu ei?

Are bubele dar cand vine vorba de sarit in ajutorul semenilor, Gigi Becali e in prima linie.

Gigi Becali uimeste toata Romania. Virusul umbla pe strazi, dar el nu a mai stat degeaba

Gigi Becali uimeste inca o data toata Romania. in plina criza epidemiologica, el nu a stat degeaba si a trecut la lupta pentru combaterea virusului care umbla pe strazi. Ultimele sale actiuni in acest sens sunt demne de toata lauda. Gigi Becali uimeste toata Romania. Virusul umba pe strazi, dar el nu a mai stat .

Ce a facut acum Gigi Becali in plina criza sanitara. De acum lucrati non-stop

Criza sanitara care afecteaza si Romania i-a dat idei finantatorului FCSB. Nu despre cum sa fie gestionat fotbalul romanesc in aceste momente, ci despre cum putem ajuta la rezolvarea problemei de sanatate. Ce a facut acum Gigi Becali in plina criza sanitara poate aduce un plus in lupta cu inamicul nevazut. Ce a facut acum .

Gigi Becali cere bani de la guvern, in aceasta perioada. Ce se intampla cu FCSB

Intreruperea fortata a campionatului ii da mari dureri de cap finantatorului de la FCSB. Gigi Becali nu pare a mai fi dispus sa achite nici macar partial salariile fotbalistilor sai si cere bani de la Guvern, in aceasta perioada. Gigi Becali cere bani de la Guvern, in aceasta perioada. Ce se intmpla cu FCSB in .

Gigi Becali e gata sa le ia din bani jucatorilor sai dupa ce s-a intrerupt campionatul. Cum justifica gestul

COVID-19 isi baga coada si in campionatul intern de fotbal. FRF a anuntat ca intrerupe campionatul, iar, in conditiile astea, Gigi Becali crede ca Guvernul ar trebui sa le plateasca o parte din salarii fotbalistilor, pentru ca acestia nu mai produc nimic pentru cluburi. in Romania n-or sa fie probleme mari Daca nu se va .

Digisport: Faceau teste si stateau in picioare! Am dus mese si scaune Ce se intampla la Institutul Matei Bals si cat a donat Gigi Becali

Gigi Becali este unul dintre oamenii din sport care se implica serios in lupta impotriva coronavirusului. Finantatorul celor de la FCSB a anuntat ca a cerut startul productiei de masti si halate la o celebra fabrica din Romania.

Gigi Becali, teste pentru coronavirus la clinica privata: Rezultatele la mine la clinica ies in doua ore

Gigi Becali a declarat in exclusivitate, pentru Antena 3, ca testele pentru a depista infectatii cu coronavirus se pot face si in clinica lui. Latifundiarul asteapta acreditarea de la Guvern si e pregatit sa inceapa treaba.

Gigi Becali anunta reluarea pregatirilor la FCSB. Cum vor decurge antrenamentele in vreme de coronavirus

La cateva zile dupa ce a declarat incetarea activitatilor din cauza pandemiei de coronavirus, Gigi Becali anunta revenirea jucatorilor la antrenamente.

Gigi Becali: M-am impartasit cu aceeasi lingurita folosita de toti. Cum sa-mi fie frica de coronavirus? Ma duc la biserica zi de zi

Gigi Becali a marturisit ca nu se teme coronavirus pentru ca merge la biserica des. Patronul FCSB a mai spus ca se roaga pentru toti romanii sa depaseasca aceasta perioada dificila.

Gigi Becali: Am vorbit la cea mai mare fabrica din Romania sa nu mai faca camasi, ci masti si halate

In plina criza din cauza coronavirusului, Gigi Becali a facut donatii pentru Institutul Matei Bals din Capitala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )