Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali, socat de gestul lui Cosmin Contra de la Romania Norvegia: Cum sa faci asa ceva?

Playtech Playtech,
Gigi Becali, socat de gestul lui Cosmin Contra de la Romania Norvegia: Cum sa faci asa ceva?

Cosmin Contra l-a injurat pe George Puscas dupa ce atacantul nationalei a ratat un penalty in meciul Romania Norvegia, la scorul de 0-0, iar gestul sau a starnit reactiile oamenilor din fotbalul romanesc. Gigi Becali a fost socat de gestul selectionerului, dar s-a ferit sa il critice. Finantatorul FCSB i-a transmis insa ca ceea . continuă pe Playtech

Gigi Becali, despre gestul lui Contra: Este inadmisibil

Gigi Becali a califcat drept inadmisibil faptul ca selectionerul Cosmin Contra l-a injurat pe Geor.

Gigi Becali face pe moralistul in cazul Cosmin Contra. Sa ne amintim de episodul pe partea economica din 2005?

Patronul echipei FCSB s-a aratat oripilat de gestul lui Cosmin Contra de a-l injura pe atacantul George Puscas dupa ratarea loviturii de la 11 metri cu Norvegia.

Cosmin Contra, taxat dur de cel mai cunoscut psiholog sportiv din Romania. Ce i se reproseaza selectionerului

Cosmin Contra este sub lupa dupa ultimul meci al nationalei Romaniei, in care tricolorii au ratat victoria cu Norvegia, in ultimul minut de joc 1-1).

Cosmin Contra: Ma astept la un meci foarte greu contra Norvegiei, dar suntem pregatiti. Niciodata jucatorii nu vor evolua la egal

Mai este putin timp pana la startul partidei cu Norvegia, iar Cosmin Contra ne-a dat asigurari ca nationala Romaniei este pregatita sa dea piept cu nordicii. Selectionerul se asteapta la un meci dificil si a precizat ca niciodata tricolorii nu vor juca la egal. Romania vs Norvegia va fi LiveText pe HotNews. ro marti, 15 octombrie, de la ora 21:45, si in direct pe ProTV.

George Puscas, penaltiul ratat si injuratura lui Cosmin Contra: Cred ca mister de la tensiune si de la presiune a reactionat asa

George Puscas a ratat un penalti in meciul Romania - Norvegia, scor 1-1, iar selectionerul Cosmin Contra a injurat de pe margine in directia atacantului.

Cati bani a dat, de fapt, Gigi Becali la nunta fiicei sale. A spus adevarul despre darul urias

Cati bani a dat, de fapt, Gigi Becali la nunta Teodorei, fiica sa cea mare din cele trei, cu tanarul afacerist Mihai Mincu. Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale? Teodora, fiica cea mare din cele trei a lui Gigi Becali, s-a maritat, sambata, 12 octombrie, cu alesul inimii ei, afaceristul Mihai .

inca o nunta in familia lui Gigi Becali. Patronul FCSB, in culmea fericirii, dupa ce a cerut-o chiar la nunta Teodorei

Gigi Becali o tine numai intr-o petrecere, caci se anunta inca o nunta. Patronul FCSB este in culmea fericirii, dupa ce a cerut-o chiar la nunta Teodorei. inca o nunta in familia patronului FCSB, Gigi Becali Teodora, fiica cea mare dintre cele 3 ale lui Gigi Becali, s-a maritat cu alesul ei, tanarul afacerist Mihai .

Andra, invitata la nunta fiicei lui Gigi Becali. Ce a dezvaluit dupa marele eveniment

Andra a fost invitata la nunta fiicei lui Gigi Becali, iar cum sotul ei a prezentat marele eveniment, cele doua vedete au putut petrece timp pretios impreuna. Cantareata a dezvaluit de curand si ce impresie i-a lasat nunta ce a avut loc sambata, la Palatul Snagov. Andra, invitata la nunta fiicei lui Gigi Becali indragita .

Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale. Invitatii au avut un soc cand au auzit suma

Gigi Becali a cheltuit o avere la nunta fiicei sale, Teodora, cu omul de afaceri Theodor Mihai Mincu. La evenimentul grandios au participat nu mai putin de 700 de invitati, petrecerea fiind organizata la Palatul Snagov. Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale Gigi Becali a devenit socru mic, in weekendul ce .

Anamaria Prodan, la nunta fiicei lui Gigi Becali. Cati bani le-a pus in plic Teodorei si lui Mihai Mincu

Anamaria Prodan s-a numarat printre invitatii de seama de la nunta Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali, cu Mihai Mincu. Cati bani le-a pus in plic impresara? Anamaria Prodan, la nunta fiicei lui Gigi Becali Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a maritat cu tanarul afacerist Mihai Mincu, sambata, 12 octombrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )