Libnet.ro
UNICEF

01:05

Laurentiu Reghecampf, veste buna pentru toti fanii FCSB: Vreau sa revin

Playtech Playtech,
Laurentiu Reghecampf, veste buna pentru toti fanii FCSB: Vreau sa revin

Aflat in Emiratele Arabe Unite, unde o pregateste pe Al-Wasl, Laurentiu Reghecampf vine cu o veste buna pentru toti fanii FCSB. Antrenorul a anuntat ca vrea sa revina la formatia alaturi de care a cucerit doua titluri si o Supercupa a Romaniei. Laurentiu Reghecampf, veste buna pentru toti fanii FCSB: Vreau sa revin Nu doar . continuă pe Playtech

DIGI RDS RCS, veste buna pentru romani! 74 la suta din populatie se poate bucura acum de asta

Compania Digi RDC RCS are o informare pentru toti clientii ei si se refera la noile modalitati de plata a facturilor in contextul urgentei medicale pe care o presupune pandemia. Compania isi asigura clientii ca toate spatiile de birouri sunt igienizate frecvent. Plata online a facturilor, pentru limitarea raspandirii virusului in plus, angajatii din centrale .

Veste buna pentru romani. Ce a anuntat acum ministrul Sanatatii, Victor Costache

Victor Costache vine cu o noua veste pentru romani. De data aceasta, ministrul sanatatii aduce in prim-plan un lucur imbucurator. Ce anunt a facut acesta? Victor Costache, veste buna pentru romani Din cauza crizei sanitare pe care o traversam, majoritatea romanilor s-au temut doar de gandul care ar fi aratat mii si mii de bolnavi, .

De ce amanarea Euro 2020 este o veste buna pentru Romania - Ce spune ministrul Ionut Stroe

Pandemia de coronavirus a amanat disputarea Euro 2020, decizia fiind luata de catre UEFA cu acordul federatiilor afiliate. Turneul final care va avea loc si la Bucuresti trei meciuri din grupe si unul din optimi) se va disputa in 2021. Vestea este, pana la urma, una buna pentru Romania: vom avea timp sa terminam stadioanele - Ionut Stroe, Ministrul Tineretului si Sportului.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru toti cetatenii. Cati oameni se afla pana in acest moment in carantina si izolare

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat joi seara numarul total de persoane care se afla in carantina si izolare. Potrivit acesteia, 550 de persoane sunt in carantina in BucurestiIlfov, iar in izolare 3. Vestea buna este ca a fost gasit un hotel care sa gazduiasca medicii si asistentele de la Spitalul Victor Babes, pentru a .

Veste teribila pentru Ianis Hagi. Planul surpriza al scotienilor

Dupa un start fabulos in acest an pentru Glasgow Rangers, cu unele prestatii care l-au transformat intr-un idol pe Ibrox Park, Ianis Hagi a primit o veste teribila in aceste zile in care campionatul Scotiei este suspendat. Dupa ce a fost sicanat de colegi in putinele minute jucate in meciul cu Bayer Leverkusen, romanului pare .

Veste proasta pentru Andi Moisescu si Cabral. Anuntul a fost facut oficial

A fost aanulat un festival care aducea pe scena, pe langa artisti, si doi oameni de media. Este vorba despre festivalul Awake, un festival la care urmau sa vina Andi Moisescu si Cabral. Veste proasta pentru Andi Moisescu si Cabral. Anuntul a fost facut oficial Andi Moisescu, unul dintre juratii la Romanii au talent si .

PRO TV, veste uriasa pentru romani! Unde poti vedea acum pe gratis emisiunile si serialele

Pentru a face statul acasa mai placut, protvplus. ro sare in ajutorul oamenilor, in contextul epidemiei de coronavirus. Astfel ca, platforma online ofera gratis posibilitatea de a viziona integral show-urile de la PRO TV. PRO TV, veste uriasa pentru romani! Unde poti vedea acum pe gratis emisiunile si serialele Toate productiile de pe micile ecrane vor .

Arafat face anuntul pentru toti medicii rezidenti. Ce trebuie sa faca acestia acum

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat ca medicii rezidenti dar si studentii si elevii care activeaza in regim de voluntariat vor fi redistribuiti, incepand de astazi, pentru a venit in ajutorul personalului medical din spitale si serviciile de urgenta. Anunt pentru toti medicii rezidenti Medicii rezidenti de la urgente, anestezie, terapie .

Starea de urgenta. Gabriela Firea, anuntul pentru toti bucurestenii. Se intampla acum cu STB

Gabriela Firea a facut, astazi, un anunt pentru toti bucurestenii care sunt nevoiti sa calatoreasca in continuare cu transportul in comun. Masurile se vor pune in aplicare incepand de joi dimineata. STB Gabriela Firea a facut un anunt pentru toti bucurestenii Pentru a lupta cu virusul COVID-19, STB SA a inceput din data de .

Transmit sau nu alimentele coronavirusul? ANSVSA, mesajul pentru toti romanii

De teama de a nu contracta noul coronavirus oamenii au ajuns sa ia masuri extreme, chiar si atunci cand merg la cumparaturi, fie ca vorbim de supermarket-uri, fie ca vorbim de tarabele din piete. intrebarea daca se poate contracta COVID-19 de la alimente nu ar trebui sa ni se para ciudata in acest context, dar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )