Libnet.ro
UNICEF

16:15

Laurentiu Reghecampf, vestea momentului dupa demisie. Anuntul lui Gigi Becali despre venirea la FCSB

Playtech Playtech,
Laurentiu Reghecampf, vestea momentului dupa demisie. Anuntul lui Gigi Becali despre venirea la FCSB

FCSB ar putea avea din nou un antrenor cu CV important, dupa mai multe experimente ratate. Iar varianta este, ca de obicei in ultimii ani, Laurentiu Reghecampf. Fost campion in Liga 1 cu formatia ilfoveana, Reghe s-a despartit de Al Wasl si ar putea ajunge la FCSB. Mai ales ca echipa este condusa in acest . continuă pe Playtech

Laurentiu Reghecampf si-a dat demisia de la Ah Wasl - Drum liber pentru o revenire la FCSB

Laurentiu Reghecampf si-a dat demisia din functia de antrenor al gruparii Al Wasl, tehnicianul in varsta de 45 de ani plecand dupa infrangerea 4-1) din meciul cu Baniyas, echipa pregatita de Daniel Isaila. Sunt sanse destul de mari ca antrenorul sa revina la FCSB, acolo unde antreneaza Toni Petrea, fostul sau secund.

Laurentiu Reghecampf a demisionat de la Al Wasl. Ce planuri are acum sotul Anamariei Prodan

Laurentiu Reghecampf 45 de ani) si-a dat demisia de pe banca tehnica a echipei Al Wasl, dupa o infrangere cu Bani Yas, scor 1-4, echipa antrenata de romanul Daniel Isaila, din prima etapa a campionatului.

Simona Halep, vestea momentului despre accidentare: Pur si simplu nu am mai putut sa merg

Simona Halep a incheiat acest sezon dupa dezamagirea de la Roland Garros 2020, unde a fost eliminata in turul 4. A pierdut clar in fata polonezei Iga Swiatek, poloneza care a si castigat turneul. Ramane un an bun pentru Halep, care a castigat trei turnee WTA, dintre care cel mai important este cel de la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )