Libnet.ro
UNICEF

10:30

Motivul pentru care FCSB nu ma ia titlul in Romania. Ce se intampla in vestiarul ros-albastrilor. Becali vine cu o explicatie halucinanta

Playtech Playtech,
Motivul pentru care FCSB nu ma ia titlul in Romania. Ce se intampla in vestiarul ros-albastrilor. Becali vine cu o explicatie halucinanta

Liga I din Romania are parte de spectacol mai mult in afara terenului decat pe gazon, iar acum s-a aflat si motivul pentru care nu mai ia titlul in Romania. desi este candidata an de an la castigarea lui. De ce FCSB nu mai ia titlul in Romania. Virusul care ucide visul ros-albastrilor FCSB este . continuă pe Playtech

Motivul pentru care iubitul Simonei Halep a fost tarat prin tribunale timp de doi ani. Ce se intampla acum

Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep s-a judecat cu Politia, dar Tribunalul i-a dat dreptate, in final. Procesul a inceput inca din 2014. Iata ce s-a intamplat si cum s-a ajuns la acest rezultat. Motivul pentru care iubitul Simonei Halep a fost tarat prin tribunale timp de doi ani Toni Iuruc s-a judecat chiar cu Politia, .

Impact.ro: Motivul pentru care familia Alexandrei Macesanu vrea sa mute locul procesului in cazul Caracal

Surse apropiate de caz si de familia Alexandrei Macesanu au declarat pentru Impact. ro ca se doreste ca procesul in care este judecat Gheorghe Dinca sa fie stramutat de la Tribunalul Olt, pentru ca au suspiciuni rezonabile ca acel judecator va fi impartial si va judeca dupa cum i se va dicta, nu dupa probele administrate .

Motivul pentru care Ion Iliescu a disparut brusc din spatiul public. Are 90 de ani si stie multe din secretele Romaniei

Ion Iliescu implineste frumoasa varsta de 90 de ani! Majoritatea romanilor se intreaba de ce acesta a disparut din spatiul public in ultimii ani. Ce s-a intamplat cu fostul politician? Motivul pentru care Ion Iliescu a parasit spatiul public Ion Iliescu sarbatoreste maine, 3 martie, frumoasa varsta de 90 de ani. Multi au sesizat ca .

Ludovic Orban, motivul pentru care l-a ales pe Nicusor Dan

Ludovic Orban a vorbit despre motivul pentru care PNL a ales sa is sustina pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Premierul a sustinut ca ar fi preferat un candidat liberal insa Nicusor Dan are 99% sanse sa castige.

VIDEO Motivul pentru care, de Lasata Secului, in Baraganul buzoian ard focuri uriase aprinse de localnici. Flacarile sunt intretinute cu pneuri uzate

Localnicii din Smeeni, judetul Buzau, pastreaza un obicei stravechi, numit Dihornita. in fiecare an, inainte de intrarea in Postul Mare al Pastelui, pe ulitele satului din Baraganul buzoian, tinerii aprind focul pentru a alunga gerul iernii si spiritele rele, marcand trecerea de la iarna la primavara.

Motivul pentru care cei mai multi turisti romani calatoresc in Israel

Cea mai cautata perioada din an pentru calatoriile in Israel este primavara, lunile Februarie si Martie fiind in mod special cautate de turistii romani, dar si toamna, in special lunile Septembrie, Octombrie si Noiembrie.

Durere fara margini pentru Alexandru Arsinel! Ce se intampla cu familia actorului

Momente extrem de grele pentru Alexandru Arsinel! Familia cunoscutului actor trece prin clipe dureroase. Ce se intampla cu artistul si cine ii este alaturi? Copiii lui au facut tot ce le-a stat in putinta. Durere fara margini in familia lui Alexandru Arsinel Alexandru Arsinel este distrus de durere! Cea de care acesta este alaturi de .

Business report: Metroul din Drumul Taberei. Raport al Corpului de Control: Cheltuieli nejustificate, termene depasite cu 7 ani; Motivele pentru care leul scade in fiecare zi. Economistii spun ca situatia e ireversibila

Pe ce se duc banii din buget. Romania, mult sub nivelul UE la cheltuieli cu educatia si sanatatea. Conducem la cheltuieli pentru aparare. Romania cheltuie. Administratia Fondului pentru Mediu a inceput programul de selectie a producatorilor si dealerilor auto pentru Programul Rabla 2020. Sesiunea de validare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2759 seconds )