Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ce s-a ales de Adrian Cristea, dupa ce s-a iubit cu Bianca Dragusanu. Incredibil ce a ajuns sa faca acum pentru bani

Playtech Playtech,
Ce s-a ales de Adrian Cristea, dupa ce s-a iubit cu Bianca Dragusanu. Incredibil ce a ajuns sa faca acum pentru bani

La inceputul anilor 2000, Adrian Cristea era considerat una dintre marile sperante ale fotbalului romanesc, iar antrenorii ii comparau abilitatile fotbalistice cu cele ale lui Adrian Mutu sau ale lui Gheorghe Hagi. Trecut pe la Dinamo si pe la FCSB, fostul fotbalist s-a pierdut insa pe drum, dedicand mai multa atentie vietii amoroase si mai . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu, din nou alaturi de Victor Slav, dupa divortul de Alex Bodi. Ce au decis cei doi

Bianca Dragusanu a ales sa petreaca timp alaturi de Victor Slav si de fetita lor, Sofia. Cei trei s-au distrat de minune si s-au bucurat de o seara frumoasa in familie. Vedeta a publicat momentele pe Instagram. Bianca Dragusanu, din nou alaturi de Victor Slav, dupa divortul de Alex Bodi Dupa divortul de Alex Bodi, .

Noi detalii socante ies la iveala! Cu cat a platit-o Alex Bodi pe Bianca Dragusanu, dupa ce a batut-o

Scandalul dintre Bianca Dragusanu si fostul ei sot, Alex Bodi, ia amploare! Dupa ce vedeta a facut public faptul ca pe-atunci inca sotul sau a desfigurat-o in urma unei iesiri necontrolate, in timp ce se aflau in masina, acum Alex Bodi vine cu detalii socante si spune cu cat a platit-o pe Bianca Dragusanu pentru .

Bianca Dragusanu, batuta de Alex Bodi. infiorator cum arata fata ei dupa lovituri

Bianca Dragusanu a fost batuta de Alex Bodi, la fel cum a fost batuta si Daniela Crudu de iubitul ei. Chiar si locul unde a avut loc agresiunea este acelasi. La fel ca Daniela Crudu, buna sa prietena, si Bianca Dragusanu a primit lovituri puternice din partea partenerului sau de viata, chiar in masina! Bianca .

Bianca Dragusanu, decizie radicala dupa divort! La mijloc sunt sume uriase

Intre Bianca Dragusanu si Alex Bodi pare sa nu mai fie cale de intoarcere! Dupa ce, pe 10 martie, cei doi au semnat actele de divort, vedeta vrea sa lase in trecut amintirea afaceristului si scoate la vanzare toate cadourile pe care le-a primit de la el. De la ceas si posete, la bolidul de .

Bianca Dragusanu arunca bomba, dupa divortul de Alex Bodi! Ma marit curand!

Bianca Dragusanu si Alex Bodi nu mai formeaza un cuplu, dar frumoasa blonda se gandeste deja la o noua relatie, ba chiar si la un nou mariaj. Cei doi si-au spus adio marti, la notar, iar evenimentul a fost unul cu scantei: au existat telefoane mobile care au zburat pe geam, dar si anuntul din .

Bianca Dragusanu, noi informatii despre femeia care i l-a furat pe Alex Bodi: Purcica

La scurt timp dupa ce Alex Bodi si Bianca Dragusanu si-au spus adio definitiv, a aparut in presa informatia potrivit careia motivul pentru care cei doi au divortat ar fi o rusoaica pe care Alex Bodi ar fi pus ochii. Bianca Dragusanu, noi informatii despre femeia care i l-a furat pe Alex Bodi: Purcica Bianca .

Durere mare pentru Bianca Dragusanu! Ce s-a intamplat cu Sofia, in timpul scandalului cu Alex Bodi

Bianca Dragusanu a decis ca dupa divort ramana doar cu fetita ei, fiind cea mai importanta persoana din viata ei. Bianca si fostul sot, Alex Bodi, au divortat la notar, dar cu scandal, in urma caruia frumoasa blonda a ajuns sa strige: sunati la 112! sunati la 112, iar apoi un telefon a fost aruncat .

Bianca Dragusanu a vrut sa se sinucida? Am gasit-o pe jos la 6 dimineata! Ce spune Alex Bodi

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au incercat sa se separe de doua ori la notar pana acum, dar numai a treia ora, eveniment intamplat marti, a reprezentat divortul oficial. Momentul nu a fost lipsit de incidente si nici de acuze, care au venit numai la cateva ore de la despartire. Alex Bodi a iesit la .

Adrian Ursu, dupa ce Iohannis a anuntat instituirea starii de urgenta in Romania: Vom vedea un presedinte mult mai implicat

Adrian Ursu a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a instituit stare de urgenta in Romania.

Medicul Adrian Marinescu, dupa ce romanii au golit rafturile cu spirt din farmacii si supermarketuri: Spirtul nu distruge coronavirusul, este un mit

Spirtul medicinal nu are efect biocid si nu distruge coronavirusul, este doar un mit, chiar daca romanii au golit, in ultima perioada, rafurile cu spirt din farmacii si supermarketuri, iar acesta este momentan de negasit, declara Adrian Marinescu, medic primar la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, intr-un interviu acordat HotNews. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )