Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sotia lui Gigi Becali, aparitie de film la nunta Teodorei. Rochia Luminitei Becali, admirata de toti invitatii

Playtech Playtech,
Sotia lui Gigi Becali, aparitie de film la nunta Teodorei. Rochia Luminitei Becali, admirata de toti invitatii

Luminita Becali a avut grija sa aiba o vestimentatie aparte, dat fiind evenimentul extrem de important la care a luat parte. Desigur ca nunta Teodorei trebuia sa fie perfecta, asa ca tinutele socrilor mici nu puteau fi oricare. Sotia lui Gigi Becali, aparitie spectaculoasa la nunta Teodorei Opulenta la nunta fiicei finantatorului FCSB. La asa . continuă pe Playtech

Ritualul sacru al machedonilor la nunta. Gigi Becali n-a uitat de el la nunta Teodorei.

Este mare bucurie in familia lui Gigi Becali. Fiica lui, Teodora, are nunta, iar la eveniment participa invitati de seama, pentru care au fost pregatite meniuri cu patru feluri de mancare. Becali nu a uitat de traditiile familiei sale si a tinut sa fie respectate obiceiurile machedonilor la nunta. La nunta fiicei lui Gigi Becali .

Gigi Becali, scene incredibile la nunta fetei sale. Cati bani le-a oferit chelnerilor. Mai rar asa bacsis

Ca intotdeauna, Becali a aruncat cu bani in stanga si-n dreapta. S-a aflat deja ca marele eveniment a costat in total 500. 000 de euro. Daca unii credeau ca valuta a incetat, banii au continuat sa curga si dupa ce cheltuielile de baza au fost facute. Chelnerii de la eveniment s-au putut bucura de un bacsis .

Bataie acasa la Gigi Becali, cu putin timp inainte de nunta Teodorei. Patronul FCSB aproape sa nu mai ajunga la marele eveniment

Mare nunta, mare taraboi! Nunta Teodorei se astepta sa fie un eveniment presarat cu de toate, dar mai putin cu o altercatie in toata regula in care sa joace si socrul mic un rol important. Ce s-a intamplat cu putin timp inainte ca Gigi sa se bucure de nunta fiicei sale? Bataie acasa la Gigi .

Cine canta la nunta Teodorei Becali. O parte din interpreti sunt machidoni. Dorinta lui Gigi Becali, indeplinita

Este una dintre cele mai fericite zile din viata lui Gigi Becali. Fiica lui, Teodora, are astazi nunta, iar la eveniment sunt asteptati sa vina invitati numai unul si unul. Patronul FCSB a avut grija ca la nunta sa cante si trupa lui preferata, o formatie care interpreteaza muzica machedoneasca. Gigi Becali se distreaza pe .

Record la nunta Teodorei. Gigi Becali nu se uita la bani. Cat va costa marele eveniment

Ieri, 10 octombrie, a avut loc un mare eveniment in familia Becali. Teodora i-a spus DA alesului inimii sale, Teodor Mihai Mincu, in fata ofiterului starii civile. Chiar si pentru acest eveniment Gigi a aruncat cu bani in stanga si in dreapta. Ce suma exorbitanta a dat in total pe asteptatul eveniment? Cat va costa .

Imagini inedite de la nunta Teodorei, fiica lui Gigi Becali. Gestul facut de latifundiarul din Pipera

Fiica lui Gigi Becali, Teodora, se cununa religios, sambata, cu tanarul om de afaceri Mihai Mincu,dupa ce joi,la un hotel de lux din Capitala, a avut loc cununia civila. Petrecea va incepe la ora 20.

Imagini inedite de la nunta Teodorei, fiica lui Gigi Becali. Cununia religioasa a inceput, urmeaza petrecerea cu peste 700 de invitati

Fiica lui Gigi Becali, Teodora, se cununa religios, sambata, cu tanarul om de afaceri Mihai Mincu,dupa ce joi,la un hotel de lux din Capitala, a avut loc cununia civila. Petrecea va incepe la ora 20.

Gigi Becali, in lacrimi la nunta fetei sale. Teodora l-a facut sa planga printr-un gest emotionant

Gigi Becali a fost in lacrimi la nunta fetei sale. Teodora, fata cea mare a latifundiarului, l-a facut sa planga printr-un gest emotionant. Gigi Becali, in lacrimi la nunta Teodorei, fata cea mare Teodora, fata cea mare a lui Gigi Becali, in varsta de 24 de ani, s-a casatorit sambata cu Mihai Teodor Mincu, 28 .

Cum s-a imbracat Gigi Becali la nunta Theodorei. Ce a observat toata lumea la costumul lui

Distractie si voie buna la nunta Teodorei! Fiica lui Gigi Becali se marita azi, iar socrul mic nu putea sa se lase mai prejos si sa nu isi faca aparitia intr-o vestimentatie aparte. Cum s-a imbracat socrul mic? Cum s-a imbracat Gigi Becali la nunta fiicei sale, Teodora Mare petrecere, mare bairam in familia Becali! .

Cat costa meniul extravagant de la nunta fetei lui Gigi Becali. Ce delicatese vor sta pe masa invitatilor

Mult asteptatul eveniment din familia Becali nici nu putea sa nu fie de mare fita. Fiica finatatorului de la FCSB a ales, alaturi de sotul sau, numai delicatese pentru cei peste 400 de invitati la nunta lor. Ce meniu extravagant au ales mirii si cat a costat? Cat costa meniul de la nunta Teodorei, fiica .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )