Libnet.ro
UNICEF

12:15

Umilinta pentru Gigi Becali! Ce fotbalist a refuzat sa stea de vorba cu el, pentru un eventual transfer

Playtech Playtech,
Umilinta pentru Gigi Becali! Ce fotbalist a refuzat sa stea de vorba cu el, pentru un eventual transfer

FCSB a fost eliminata in turul 3 preliminar al Europa League de Slovan Liberec , scor 0-2. A fost o partida in care lotul formatiei lui Gigi Becali a fost decimat de pandemia de coronavirus. Cu nu mai putin de 15 jucatori infectati. Pentru a-si completa lotul, cei de la FCSB au primit ajutor din . continuă pe Playtech

Ultima sansa pentru Gigi Becali! Mircea Lucescu il vrea pe Dennis Man la Dinamo Kiev, pentru Champions League. Cati bani ofera ucrainenii

Mircea Lucescu vrea sa-l transfere pe Dennis Man la Dinamo Kiev. Ucrainenii au facut deja o oferta, potrivit Sqenf Foot. Este vorba despre o suma foarte buna, avand in vedere faptul ca FCSB a terminat pe.

Anamaria Prodan, socata de gestul lui Gigi Becali! Cum a refuzat 25 de milioane de euro patronul FCSB

Dennis Man este unul dintre cei mai curtati jucatori de la FCSB. iar forma buna prin care trece a readus in discutie un posibil transfer. Atacantul a marcat doua hat-trickuri in ultimele doua partide, cu Backa Topola si FC Arges. Dar echipa care vrea sa il achizitioneze va fi nevoita sa faca un efort financiar .

Cum arata biserica lui Gigi Becali, din Pipera. De unde a facut rost de bani

In plina pandemie de coronavirus, biserica lui Gigi Becali, din Pipera, se inalta pe zi ce trece mai mult, semn ca lucrarile nu au fost deloc afectate de situatia actuala. Acum, oamenii se intreaba de unde a facut patronul FCSB rost de bani pentru lacasul de cult. Cum arata biserica facuta de Gigi Becali in .

Cine transmite la TV FCSB Slovan Liberec. Fanii FCSB s-au suparat pe Gigi Becali

Cine transmite la TV FCSB Slovan Liberec? A fost intrebarea care le-a dat multe motive de ingrijorare fanilor echipei lui Gigi Becali. Negocierile dintre Becali si televiziuni au avansat cu mare greutate, iar posturile de sport s-au retras rand pe rand. Suma ceruta de patronul FCSB, 100. 000 de euro, a fost considerata prea mare .

Ce lovitura da Gigi Becali! Transfera patru fotbalisti de la o rivala si ii baga pe toti in teren cu Slovan Liberec

FCSB este intr-o situatie critica inainte de partida cu Slovan Liberec, din preliminariile Europa Leauge. Mihai Pintilii, antrenorul de conjunctura al formatiei lui Gigi Becali, are doar 9 jucatori de camp valizi. Lotul FCSB este decimat de pandemia de coronavirs. La randul sau a devenit principal dupa ce Toni Petrea a fost si el testat .

FCSB intra in faliment dupa infrangerea cu Slovan Liberec!? Anuntul facut de Gigi Becali

FCSB a fost eliminata in turul trei preliminar din Europa League, dupa 0-2 cu Slovan Liberec. inca un an in care se rateaza principalul obiectiv, calificarea in grupele unei competitii europene. Care ar fi adus si aproximativ 15 milioane de euro. Bugetul FCSB va fi serios zguduit de esecul din aceasta seara, iar perspectiva falimentului .

Medicul Gigi Becali s-a facut de ras! Cum l-a batut Covid-19 la scor de neprezentare

Lotul FCSB este decimat din cauza infectarilor cu noul coronavirus. Nu mai putin de 15 jucatori au fost testati pozitiv. De asemenea, 13 oameni din staff au fost si ei in aceeasi situatie. Mihai Stoica si antrenorul Anton Petrea sunt singurii dintre toti cei 28 care au fost declarati vindecati. Niciunul dintre jucatori nu a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )