Libnet.ro
UNICEF

13:45

Veste neasteptata pentru Gigi Becali, dupa nunta. Alexandra a fost parasita de iubit pentru un fotomodel

Playtech Playtech,
Veste neasteptata pentru Gigi Becali, dupa nunta. Alexandra a fost parasita de iubit pentru un fotomodel

Gigi Becali a primit o veste neasteptata, la scurt timp dupa ce fiica lui cea mare, Teodora, s-a casatorit. Alexandra, fiica mijlocie a patronului FCSB, a ramas singura dupa despartirea de fostul iubit, in timp ce Mihnea Grigoriu s-a cuplat cu fotomodelul Denisa Hodisan. Fiica lui Gigi Becali a fost parasita de iubit pentru un . continuă pe Playtech

Veste neasteptata pentru angajati. Concediul medical ar putea sa nu mai fie platit de angajator

Angajatorii ar putea sa nu mai fie cei responsabili de achitarea indemnizatiilor pentru primele cinci zile ale concediului medical. Asa suna cea mai noua propunere legislativa, care a trecut de Senat, in mod tacit. De aceea, vestile nu sunt tocmai bune pentru angajatii romani, care sufera o lovitura, la inceput de saptamana. Veste neasteptata pentru .

Gigi Becali, cadou de 100.000 de euro pentru Alexandru Tudor. I-a luat o masina pe care nu stie s-o conduca: E OZN

Gigi Becali i-a facut cadou lui Alexandru Tudor o masina de 100. 000 de euro si un teren pentru a-si ridica o casa langa el, in Pipera. Cu terenul ar mai face una-alta, dar pe masina se va pune praful, caci nu stie sa o conduca. Gigi Becali, cadou de 100. 000 de euro pentru Alexandru Tudor .

Provocare lansata de Gigi Becali: Daca nu fac asta sa scrieti Becali esti prost!

Incurajat de cele sapte meciuri consecutive fara infrangere, Gigi Becali a anuntat o noua provocare pentru FCSB in urmatoarele noua etape.

MM Stoica e istorie. Gigi Becali si-a gasit un nou frate: E numarul unu in tot clubul

Langa Gigi Becali a aparut din vara acestui an un nou personaj destul de retras si enigmatic pana acum in aparitii.

Mariri de salarii la FCSB. Cine sunt jucatorii vizati de Gigi Becali

FCSB a ajuns la sapte meciuri consecutive fara infrangere in toate competitiile, campionat si Cupa Romaniei, iar Gigi Becali este pregatit sa le ofere anumitor jucatori care l-au impresionat mariri importante de salariu.

Veste excelenta pentru elevii claselor I-VIII. Numarul de ore a fost redus. Cat se va sta la scoala

Senatul Romaniei a venit cu o veste excelenta pentru elevii claselor I-VIII. Numarul de ore a fost redus. Cat vor sta la scoala micutii? Numarul de ore a fost redus pentru elevii claselor I-VIII Senatul Romaniei, in calitate de camera decizionala, a votat, luni, 21 octombrie, un proiect propus de Liviu Pop, parlamentar PSD, prin .

FOTO Gigi Becali si-a luat o echipa de colosi: Cum au aratat cei 11 bodyguarzi chemati la nunta fiicei sale

Daca echipa de fotbal patronata de latifundiarul din Pipera e una fara perspectiva la nivel inalt, in schimb, grupul de musculosi care lucreaza pentru el reprezinta, intr-adevar, o forta.

Marele regret al lui Gigi Becali sezonul acesta: Am gresit

Pentru al doilea sezon consecutiv echipa FCSB a ratat calificarea in grupele Europa League, iar pozitia din clasamentul Ligii 1 a fost serios subrezita in urma participarii in cupele europene.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )