Libnet.ro
UNICEF

09:15

Betivul Celentano din Las Fierbinti are un mare defect. Cu ce situatie se confrunta in viata de zi cu zi. A rupt tacerea

Playtech Playtech,
Betivul Celentano din Las Fierbinti are un mare defect. Cu ce situatie se confrunta in viata de zi cu zi. A rupt tacerea

Mihai Bobonete si-a luat colegii si a mers impreuna cu ei la emisiunea Vorbeste Lumea, de la Pro TV, unde s-a vorbit despre proiectele lor si despre cum este viata in afara platourilor de filmare. Actorii s-au amuzat copios, iar Adrian Vancica, cel care interpreteaza rolul lui Celentano, a povestit o intamplare care i-a facut . continuă pe Playtech

BOMBA iN SHOWBIZ! Cine este IUBITUL MISTERIOS al Gianinei din Las Fierbinti (FOTO)

Gianina este unul dintre cele mai indragite personaje din sitcomul Las Fierbinti, difuzat de Pro TV. Galeria Foto iNCA O TRAGEDIE iN MUZICA ROMANEASCA! LACRIMI PENTRU GABRIEL COTABITA! S-A.

Bobita din Las Fierbinti, ipostaza inedita! Cum a fost surprins actorul de la PRO TV alaturi de familia sa

Cum i-a prins sfarsitul de an pe Mihai Bobonete, Bobita din Las Fierbinti, si familia sa? Actorul de la PRO TV a fost in culmea fericirii. Bobita din Las Fierbinti, ipostaza inedita alaturi de familia sa Drumuri, show-uri, filmari, insa putin timp pentru cei dragi. Mihai Bobonete, actorul care il interpreteaza pe Bobita in serialul .

Cu ce se ocupa Robi, politistul din Las Fierbinti, inainte sa semneze cu PRO TV. Putini stiu asta despre el

Robi, politistul din Las Fierbinti, este cu siguranta unul dintre cele mai indragite personaje ale serialului de pe PRO TV. Cel care ii da viata politistului simpatic din show-ul de comedie este actorul Leonid Doni, despre care nu multi telespectatori stiu cu ce se ocupa inainte sa imbrace uniforma in acest mod. Serialul in care .

Cine este adevaratul Celentano din Fierbinti. Mesajul lui Costel Buca, in ziua votului: Bautura m-a ridicat!

Febra alegerilor prezidentiale i-a cuprins si pe locuitorii din localitatea Fierbinti, care au inspirat celebrul serial de comedie Las Fierbinti. Printre ei se afla si adevaratul Celentano, care sustine ca s-a lasat de bautura si s-a apucat de filosofie. Barbatul, al carui nume real este Costel Buca, a mers duminica la vot sa isi aleaga .

SOC LA PRO TV! Cum a fost UCISA, de fapt, actrita din serialul LAS FIERBINTI! TRAGEDIA care a marcat TARA

Dezvaluiri socante ies la iveala in cazul mortii uneia dintre actritele care a jucat intr-un episod din serialul Las Fierbinti de pe PRO TV.

Un alt copil a DISPARUT din CARACAL! Florentina are doar 13 ani. Politia cere ajutorul populatiei pentru gasirea minorei (FOTO)

Politistii din Olt cauta o minora de 13 ani, din municipiul Caracal, judetul Olt, care, sambata seara, a parasit centrul de protectie sociala din municipiul Slatina in care se afla si nu a.

Studiu: De la romante la cantecele de leagan, muzica din lumea intreaga are trasaturi comune, indiferent de cultura

De la melodiile de dragoste la piesele de dans si cantecele de leagan, muzica facuta in culturile disparate din toata lumea prezinta anumite tipare universale, potrivit unui studiu care sugereaza o anumita similitudine in modul in care mintile umane creeaza muzica, relateaza Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )