Libnet.ro
UNICEF

01:05

Connect-R si Misha, din nou impreuna. Imaginile care au surprins pe toata lumea

Playtech Playtech,
Connect-R si Misha, din nou impreuna. Imaginile care au surprins pe toata lumea

Connect-R si Misha au divortat in anul 2017, dar au ramas buni prieteni de dragul fetitei lor, Maya. in plus, cei doi colaboreaza in continuare pentru diferite proiecte muzicale. Cei doi au putut fi vazuti recent impreuna pe platoruile de filmare, pentru ultimul videoclip al artistei. Connect-R si Misha, din nou impreuna pe platourile de . continuă pe Playtech

Bomba sexy care s-a pozat goala in cada din baie, iar imaginile s-au scurs pe net

Demi Rose, un fotomodel britanic de 24 de ani, a socat din nou cu fotografii indraznete din intimitatea ei. Galeria Foto CUTREMUR MONDEN! ANTONIA, BAGATA iN SPITAL! MEDICII FAC EFORTURI SA O SALVEZE!.

Viorica Dancila umileste din nou diaspora. Nu demisioneaza: La alegerile locale, diaspora nu voteaza!

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor, dar isi pune mari sperante in alegerile locale si parlamentare de anul viitorul. Liderul social-democrat sustine ca PSD va obtine un numar mult mai mare de voturi, intrucat diaspora nu va putea vota. Viorica Dancila umileste din nou diaspora Presedintele PSD a tinut un discurt .

Alegeri prezidentiale, 24 noiembrie. Ion Iliescu si sotia sa Nina au solicitat din nou urna mobila

Duminica, 24 noiembrie, zi mare pentru soarta Romaniei din urmatorii cinci ani. Pana la aceasta ora, 680. 000 de romani au votat deja, printre care si oficialii tarii. in strainatate, oamenii au iesit in numar impresionat, in special date fiind si conditiile, drumul, timpul. Printre cei care nu s-au putut deplasa pana la o sectie de .

Ce raspuns a primit Viorica Dancila, dupa ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis. Reactie ironica

Episod pilot, dubla doi. Viorica Dancila l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis, pentru a-si infrunta perspectivele. Reactie ironica din partea senatoarei PNL Alina Gorghiu. Ce raspuns a primit Viorica Dancila dupa ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis? De te-ndeamna, de te cheama Tu ramai la toate rece .

Ultima zi de campanie Dupa ce il acuza de dispret, Dancila il invita, din nou, la confruntare pe Klaus Iohannis Iohannis: Miza e clara. Ori eu, ori PSD Raspunsul echipei de campanie a presedintelui - UPDATE

In ultima zi de campanie electorala inaintea celui de-al doilea tur de scrutin, candidatul PSD Viorica Dancila il invita, din nou, pe presedintele Klaus Iohannis la o confruntare, la Palatul Parlamentului, sustinand ca echipa ei incearca sa ia legatura cu staff-ul contracandidatului. Seful statului a precizat, in repetate randuri, ca refuza orice dezbatere cu liderul unui partid care a guvernat impotriva romanilor.

Se agita din nou spiritele la Petrolul

Infrangerea suferita de Petrolul luni, pe teren propriu, cu Gloria Buzau a incins din nou spiritele la Ploiesti, unde patimasi fani ai gazdelor i-au cerut demisia antrenorului Flavius Stoican.

ELCEN: Locuitorii din sectoarele 1 si 5 au din nou caldura si apa calda. Avaria de la CTE Grozavesti, rezultatul degradarii continue determinate de lipsa de finantare si de investitii

Locuitorii din sectoarele 1 si 5 au din nou caldura si apa calda, avaria produsa sambata seara la CTE Grozavesti fiind remediata, a anuntat duminica ELCEN. Producatorul de energie electrica si termica precizeaza ca CTE Grozavesti a fost construita in anul 1964, iar alte doua centrale apartinand ELCEN CTE Bucuresti Sud si CTE Progresu) sunt vechi de peste 40 de ani si neperformante, din cauza lipsei de investitii. RADET nu a putut furniza apa calda si caldura la parametrii contractuali pentru bucurestenii din sectoarele 1 si 5 ca urmare a unei avarii la ELCEN - CTE Grozavesti, din cauza unei fisuri survenite la un cazan din incinta centralei.

Rares Bogdan: Doamna Dancila ne-a trimis din nou scrisori de amor

Eurodeputatul PNL, Rares Bogdan, a precizat ca la alegerile prezidentiale din 24 noiembrie nu vor exista surprize, fiind increzator ca presedintele Klaus Iohannis va castiga cel de-al doilea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )