Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dorian Popa a facut anuntul despre relatia cu Oana Zavoranu. Ce s-a intamplat cu iubita lui oficiala

Playtech Playtech,
Dorian Popa a facut anuntul despre relatia cu Oana Zavoranu. Ce s-a intamplat cu iubita lui oficiala

Dorian Popa si Oana Zavoranu sunt colegi in serialul Sacrificiul de la Antena 1, iar timpul petrecut pe platourile de filmare pare ca i-a apropiat asa incat pe internet sa apara semne care sa intareasca cele supozitia cum ca cei doi ar forma un cuplu. Ce spune Dorian despre ipotezele din presa? Dorian Popa a . continuă pe Playtech

Dorian Popa arunca BOMBA! Dupa ce s-a aflat ca SE DA la Oana Zavoranu, menestrelul cu patratele pe stomac CONFIRMA: Este ADEVARAT ca! IMAGINI PERVERSE din pauzele de filmare (GALERIE FOTO)

La scurt timp dupa ce in presa au aparut zvonuri conform carora Dorian Popa si Oana Zavoranu ar trai o idila, artistul a tinut sa vorbeasca despre acest subiect.

Dorian Popa si Oana Zavoranu, cel mai nou cuplu din showbiz? Semnele care dau de banuit in cazul actorilor din Sacrificiul de la Antena 1

Dorian Popa si Oana Zavoranu formeaza cel mai nou cuplu din showbiz? Cei doi sunt colegi in serialul Sacrificiul, iar timpul petrecut pe platourile de filmare i-a apropiat asa incat sa apara pe internet si semne care sa intareasca supozitia. Ce a dat de banuit? Dorian Popa si Oana Zavoranu, cel mai nou cuplu din .

HOPA: Dorian Popa SE DA la Oana Zavoranu! Scene SUSPECT DE PERVERSE pe platourile de filmare: I S-AU APRINS CALCAIELE dupa ea! (GALERIE FOTO INCENDIARA)

Se anunta un nou cuplu bomba in showbizul autohton! VEZI AICI GALERIA FOTO Oana Zavoranu si Dorian Popa s-au apropiat extrem de mult in ultimele luni, potrivit unor surse de pe platourile de filmare ale seri.

Cat te costa sa te imbraci ca Dorian Popa. Fanii s-au batut pe produsele vandute de actorul din Sacrificiul de la Antena 1

Dorian Popa, una din vedetele recent terminatului serial Sacrificiul, difuzat de Antena 1, a reusit sa-si imparta viata profesionala cu cea personala, ba mai mult a avut timp si sa-si dezvolte un business din care, dupa cum el declara, a ajuns sa castige bani frumosi. Cat te costa sa te imbraci ca Dorian Popa in .

Adevarul despre relatia dintre Cream si Catalin Cazacu, la Exatlon! Ce s-a intamplat in Republica Dominicana

S-a aflat adevarul. in emisiunea Secrete de vedete, Cream si Catalin Cazacu au vorbit despre inceputul relatiei lor de la Exatlon. Cei doi au fost pusi in fata imaginilor filmate in Republica Dominicana, apoi au dat cartile pe fata. Adevarul despre relatia dintre Cream si Catalin Cazacu, la Exatlon Cream si Catalin Cazacu au facut .

Adevarul despre divortul Ioanei Simion de Ilie Nastase. Bruneta a venit la TV si a facut anuntul oficial

Ilie Nastase a avut parte numai de povesti de iubire intortocheate. Cu toate astea, pana acum a reusit sa iubeasca si sa se desparta cu aceeasi pasiune. Care este adevarul despre divortul mult zvonit dintre fostul sportiv si actuala sotie? Adevarul despre divortul Ioanei Simion de Ilie Nastase in ajunul sarbatorilor, Ilie Nastase si actuala .

Cozmin Gusa a facut anuntul neasteptat despre postul Realitatea. Ce a decis dupa revenirea in PSD

Scandalul de la Realitatea a inceput prin 2018, cand Cozmin Gusa si Maricel Pacuraru au preluat trustul de presa, si totul a luat o intorsatura dramatica. Acum, dupa ce Postul de televiziune Realitatea TV a incetat sa mai existe si totul s-a transferat catre Realitatea Plus, ca mai apoi o parte din jurnalistii trustului, mare .

Momente cumplite pentru finii Anamariei Prodan. Barbatul a facut anuntul dureros despre sotia lui

Nicolae Stanciu, jucator al echipei cehe Slavia Praga, inainte de Sarbatorile de iarna, trece prin momente grele, intorcandu-se rapid in tara. Finul Anemaria Prodan si a lui Laurentiu Reghecampf, a revenit de urgenta in tara, dupa ce sotia acestuia, Andreea, a fost internata de urgenta. Momente cumplite pentru finii Anamariei Prodan Sotia lui Nicu Stanciu, .

Sorin Bontea a facut anuntul cu lacrimi in ochi, la Antena 1. Ce s-a intamplat cu familia juratului Chefi la Cutite

Tocmai ce s-a terminat semifinala Chefi la Cutite, sho-wul culinar difuzat de Antena 1. Au fost momente emotionante, tensionate, dar la final a castigat cel mai bun. Sorin Bontea, unul din cei mai exigenti chefi si care a castigat cele mai multe trofee pana acum, se bazeaza pe patru semifinalisti. Sorin Bontea a facut anuntul .

SOC in showbiz! Adriana Bahmuteanu si Prigoana S-AU iMPACAT! Vedeta ANTENEI 1 a facut ANUNTUL

Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu au ingropat securea razboiului? Chiar vedeta Antenei 1 a facut cateva declaratii care au lasat loc de interpretari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )