Libnet.ro
UNICEF

06:00

Functia de filmare simultana cu mai multe camere nu vine doar pe iPhone 11. Ce alte telefoane o vor primi

Adevărul Adevărul,
Functia de filmare simultana cu mai multe camere nu vine doar pe iPhone 11. Ce alte telefoane o vor primi

Una dintre noutatile introduse de Apple la evenimentul sau din 10 septembrie a fost posibilitatea de a filma simultan, cu toate camerele telefonului. continuă pe Adevărul

Hong Kong: Mai multe persoane au fost ranite dupa deraierea unui tren

Un tren a deraiat in Hong Kong la o ora de varf al traficului, in urma caruia mai multe persoane au.

Angajat al Romsilva din judetul Neamt, agresat de mai multe persoane

Un angajat al Romsilva din judetul Neamt a fost agresat de mai multe persoane, in timpul unei actiun.

Rusia neaga orice amenintare in urma exploziei laboratorului in care se conservau mai multe virusuri

Rusia a dezmintit, marti, orice amenintare a unei contaminari, in urma unei explozii si unui incendiu, luni, intr-un centru de cercetare in virusologie si biotehnologie in care sunt conservate mai multe virusuri - de la variola la Ebola.

Elevii de la mai multe scoli din Bucuresti vor informati privind problematica drogurilor

Elevi din mai multe unitati de invatamant din Bucuresti vor fi informati privind riscurile consumului de droguri, iar parintii - referitor la simptomatologia manifestata la un consumator de substante interzise, printr-un program ce se va derula din.

CNSCBT: 54 de cazuri de rujeola, inregistrate in ultima saptamana in mai multe judete, printre care si Ialomita

Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT) anunta ca numarul total de cazuri confirmate cu rujeola in Romania este 18. 268, din care 64 de decese. in ultima saptamana s-au inregistrat 54 de cazuri in mai multe judete, printre care si Ialomita.

Barbat retinut dupa ce a incalcat de mai multe ori un ordin de protectie care ii interzicea sa se apropie de locuinta sotiei

Un barbat de 35 de ani va fi propus astazi la arestare preventiva dupa ce a ignorat un ordin de protectie emis pe numele sau, care ii interzicea sa se apropie la o distanta mai mica de 200 de metri fata de sotia sa si locuinta ei.

Scoli iNCHISE in mai multe orase din Bacau. O avarie la reteaua operata de baronul PSD Felix Stroe a lasat locuitorii fara apa de cateva zile

Toate scolile din orasele Onesti si Tg. Ocna, judetul Bacau, au fost inchise, luni, din cauza lipsei apei, anunta Prefectura Bacau, potrivit g4media. ro. Avariile tot mai dese la reteaua de apa au adus ora.

Cum poti sa scoti bani din monitorizarea auto? Un exemplu concret si mai multe studii interesante

Un studiu realizat in SUA in 2013 ce a luat in calcul peste 130000 de reparatii auto efectuate pe o perioada de 3 ani releva ca vehiculele aflate intr-un program de monitorizare au avut in medie cu 20% mai putine zile de iesire din functiune datorata problemelor tehnice. Verificarea periodica si corijarea din timp a stilului de condus reduce semnificativ riscurile de inactivitate pentru orice flota auto.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )