Libnet.ro
UNICEF

23:46

Gabriela Firea si caloriferul din Primarie. Ce replica le da tuturor primarul intr-o filmare incredibila

Playtech Playtech,
Gabriela Firea si caloriferul din Primarie. Ce replica le da tuturor primarul intr-o filmare incredibila

Dupa intrarea in faliment a RADET, tot mai multi bucuresteni se plang de lipsa caldurii in apartamente si se intreaba cine va plati factura de caldura, in conditiile in care aceasta lipseste cu desavarsire. Doamna Primar General al Capitalei nu da semne ca ar rezolva aceasta problema, ba mai mult ne-a demonstrat ca si dumneaei . continuă pe Playtech

VIDEO Gabriela Firea cu caloriferul electric in birou

Primarul general, Gabriela Firea, a postat pe pagina de Facebook un filmulet in care prezinta echipa cu care lucreaza, iar in imaginile din biroul sau apare un calorifer electric. Primarul a declarat de mai multe ori ca a facut investitii in reteaua de termoficare, iar numarul avariilor a scazut.

Gabriela Firea a fost aleasa presedinte al PSD Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost aleasa, in aceasta seara, presedintele organizatiei Partidului Social Democrat Bucuresti. Ea a fost singurul candidat pentru acel post, informeaza News. ro.

VIDEO Gabriela Firea face live cu caloriferul si cearta presa, politicienii si postacii care au comentat subiectul

Primarul Gabriela Firea a facut marti live cu caloriferul electric din biroul sau si a explicat de ce l-a folosit. Primarul general a spus ca sediul Primariei Capitalei nu este racordat la reteaua de termoficare, ci are centrala proprie, si pentru ca biroul sau este foarte mare, caloriferele de acolo nu fac fata. Gabriela Firea a mai explicat ca a luat o raceala de la fiul sau si a prezentat o poza cu acesta, din spital, cu branula in mana. Primarul general a pus pe masa si medicamentele pe care le ia, acuzand atat presa care a preluat subiectul cat si politicienii sau internautii ca sunt puerili si se iau de un biet calorifer.

Primaria Capitalei, incalzita cu un CALORIFER ELECTRIC. Gabriela Firea se lauda cu realizarile de anul acesta si anunta proiecte marete pentru anul viitor (FOTO, VIDEO)

Problemele Capitalei incep de la Primarie. intr-un video postat pe Facebook de edilul Gabriela Firea, in care le povesteste bucurestenilor despre realizarile de anul acesta si proiectele marete din anii.

Consiliul General nu a aprobat proiectul prin care primarul Gabriela Firea cerea ca Soseaua de Centura sa fie administrata de Primaria Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti nu a aprobat solicitarea primarului Gabriela Firea de transmitere a Centurii Capitalei in administrarea Primariei Capitalei. in prezent, obiectivul se afla la Guvern si este gestionat de Ministerul Transporturilor. Gabriela Firea s-a declarat recent nemultumita de ritmul lucrarilor la acest obiectiv de investitii, desi partidul din care face parte a fost pana acum responsabil.

Consiliul General a aprobat costurile pentru Spitalul Metropolitan, circa 1 miliard de euro Cum s-a ajuns de la 400 milioane de euro, suma prezentata de Gabriela Firea zilele trecute, la aceasta suma uriasa

Indicatorii tehnico-economici pentru spitalul metropolitan propus de primarul Gabriela Firea au fost aprobati de Consiliul General. Potrivit documentului, edificarea spitalului va costa 4,7 miliarde lei cu tot cu TVA, aproape un miliard de euro, desi in urma cu cateva zile primarul Gabriela Firea anunta ca spitalul va costa 400 milioane de euro. Edilul a explicat ca pretul este mai mare deoarece proiectul prevede si construirea unui turn de 12 etaje, locuinte pentru medici si pentru pacienti, cresa, gradinita si infrastructura rutiera, inclusiv linie de tramvai. in ciuda sumei grandioase, in acest pret nu este inclusa si dotarea cu aparate medicale, estimata la circa 170 milioane de euro. Un alt semn de intrebare este unde se duc jumatate din bani, in conditiile in care pentru constructie si montaj se aloca 510 milioane de euro, proiectul fiind neclar.

Primarul Gabriela Firea vrea sa schimbe numele Parcului Unirii in Parcul Teoctist Patriarhul

Primarul Gabriela Firea vrea sa schimbe denumirea Parcului Unirii in Parcul Teoctist Patriarhul, potrivit unui proiect ce ar putea fi pus pe ordinea de zi suplimentara a sedintei Consiliului General de pe 18 decembrie, scrie consilierul USR, Octavian.

Primarul Gabriela Firea vrea sa schimbe numele Parcului Unirii in Parcul Teoctist Patriarhul

Primarul Gabriela Firea vrea sa schimbe denumirea Parcului Unirii in Parcul Teoctist Patriarhul, potrivit unui proiect ce ar putea fi pus pe ordinea de zi suplimentara a sedintei Consiliului General de pe 18 decembrie, scrie consilierul USR, Octavian Berceanu, pe pagina de Facebook. Acesta a prezentat proiectul de hotarare, iar in expunerea de motive, reprezentantii municipalitatii argumenteaza ca poarta acest nume atat parcul, cat si fantanile cantatoare, statiile de metrou, magazinul si bulevardul.

Gabriela Firea, atac la adresa consilierilor generali care se opun proiectului Spitalului Metropolitan: Nu se duce Firea cu el acasa

Primaria Capitalei vrea sa investeasca 4,7 miliarde de lei pentru constructia Spitalului Metropolitan, iar in acest context Gabriela Firea le-a reprosat consilierilor generali ca nu vor vota proiectul pe motivul ca ar fi proiectul lui Firea. De asemenea, primarul general al Capitalei a subliniat ca dupa ce Executivul a redus bugetul de sanatate pentru anul 2020, ministrul Sanatatii nu a avut nicio reactie.

Gabriela Firea, lovitura dura la adresa lui Liviu Dragnea. Ce spune despre realizarile fostului lider PSD

Gabriela Firea a fost aleasa, luni, in functia de presedinte al organizatiei PSD Bucuresti. Primarul General al Capitalei nu a ratat ocazia sa il atace pe fostul lider social-democrat Liviu Dragnea, despre care a spus ca nu si-a respectat promisiunile si ca s-a temut de candidatura la alegerile prezidentiale. Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: intre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )