Libnet.ro
UNICEF

08:45

Imaginile care ii vor innebuni pe barbati. Cum s-a filmat Alexandra Stan dupa ce s-a dezbracat complet

Playtech Playtech,
Imaginile care ii vor innebuni pe barbati. Cum s-a filmat Alexandra Stan dupa ce s-a dezbracat complet

Este cunoscut deja faptul ca Alexandra Stan este una dintre cele mai dezinvolte si asumate artiste de la noi. De data aceasta, a socat pe toata lumea cu o filmare in care era complet dezbracata. Alexandra Stan s-a filmat dezbracata Alexandra Stan i-a luat prin surprindere pana si pe fanii pe care i-a obisnuit cu . continuă pe Playtech

GATA, S-AU SCHIMBAT toate REGULILE! Toti ROMANII care vor iesi LA PENSIE, in 2020, trebuie sa AFLE MODIFICARILE RADICALE!

S-au schimbat regulile pentru cei care vor sa iasa la pensie. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a vrut sa se afle chiar de la ea. incepand de anul urmator, cei care se pensioneaza vor trebui sa.

Acuzatiile care vor zgudui showbiz-ul din Romania. Ce i-ar fi facut Calin Geambasu propriului copil, impreuna cu fosta iubita, Angelica Cadar

Au fost formulate acuzatii foarte grave la adresa fiului lui Petre Geambasu, fiind suspectat in prezent de catre autoritati de fapte care ingrozesc. Asta deoarece Calin Geambasu este suspectat alaturi de fosta lui iubita pentru fapte oripilante, pe care le-ar fi aplicat propriului sau copil. De asemenea, detaliile care au iesit la iveala de curand .

Contribuabilii care vor stergerea penalitatilor trebuie sa-si achite datoriile pana luni

Contribuabilii cu datorii la stat scadente in 31 decembrie 2018, care vor sa beneficieze de anularea penalitatilor de intarziere la plata restantelor, trebuie sa depuna cereri in acest sens si sa-si plateasca datoriile principale, pana luni, 16 decembrie.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care vor fi nefericite de Craciun

HOROSCOP Luna cadourilor aduce in general fericire si armonie in sufletul fiecarui om. Din pacate insa, pentru unele zodii lucrurile nu vor sta la fel de bine. in loc sa se bucure alaturi de clipele de bucurie alaturi de cei dragi, unii nativi vor avea parte de un Craciun asa cum nu si-ar fi dorit. Iata care sunt ghinionistii! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )