Libnet.ro
UNICEF

17:15

Pe langa filmarile din Sacrificiul, Dorian Popa mai are 6 job-uri. Ce face actorul cu banii

Playtech Playtech,
Pe langa filmarile din Sacrificiul, Dorian Popa mai are 6 job-uri. Ce face actorul cu banii

Dorian Popa a revenit pe platourile de filmare. Dupa ce fanii au fost intristati la finele serialului La la Band, dat fiind faptul ca era ultimul proiect actoricesc al solistului, Dorian a stat ceva timp pe bara, mai apoi le-a dat vestea ca s-a alaturat echipei de la Sacrificiul. Majoritatea credeau ca Popa si-a luat . continuă pe Playtech

Oana Zavoranu, schimbare de look. Actrita din Sacrificiul este blonda. Cat de mult te schimba o culoare!

Oana Zavoranu, actrita in Sacrificiul de la Antena 1 parca a pus mana pe elixirul tineretii. Desi a renuntat de mult la operatiile estetice, de aceasta data a trisat si si-a facut, totusi, o imbunatatire. S-a facut blonda! Oana Zavoranu, Diva din Sacrificiul, si-a facut o schimbare de look Serialul Sacrificiul de la Antena 1, .

Oamenii auzeau zgomote de langa barajul din Ramnicu Valcea si s-au dus sa vada ce se intampla. Era impotmolit in mijlocul noroiului si se lupta cu ultimele puteri sa ramana in viata (VIDEO)

Oamenii auzeau zgomote ciudate de langa barajul din Ramnicu Valcea si s-au dus sa vada ce se intampla. Cand l-au vazut in mijlocul namolului, nu au stat pe ganduri si au sunat la 112. Un.

Dan Barna nu mai are majoritate in echipa Biroului National al USR - surse

Din totalul de 24 de membri ai Biroului National al USR, validati in Congres National la Timisoara, doar 11 au fost alesi ca facand parte din echipa Barna USR la guvernare, potrivit unui document obtinut de MEDIAFAX. Totodata, din cei sapte vicepresedinti, doar trei sunt din echipa lui Dan Barna.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )