Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ce nu stiai despre actorii din Vlad. in serialul de la PRO TV, au alti parteneri, dar in viata reala sunt sot si sotie

Playtech Playtech,
Ce nu stiai despre actorii din Vlad. in serialul de la PRO TV, au alti parteneri, dar in viata reala sunt sot si sotie

In serialul Vlad sunt departe unul de celalalt, dar se regasesc acasa. Cine sunt cei doi actori care sunt sot si sotie in viata reala, dar pe platourile de filmare se saruta cu altcineva? Serialul Vlad a pus la incercare un cuplu? Oare nu-i afecteaza deloc faptul ca se vad in fiecare zi indragostiti de . continuă pe Playtech

Actorii din Las Fierbinti beau la filmari? Dezvaluiri din culisele celui mai popular serial din Romania. Ziua de filmare se face 4 zile

Serialul de comedie Las Fierbinti reproduce viata la tara, Romania pitoreasca, munca si comedia neaosa. Cu personaje care se relaxeaza la bar dupa ce muncesc pe camp sau prin gospodarii, fanii serialul se intreaba deseori daca se bea sau nu la filmarile din Fierbinti. Cu lamuriri, legatura la Firicel. Actorii din Las Fierbinti beau la .

Ce se intampla in episodul 2 din Vlad, sezonul 2. Rasturnare de situatie. Ce se intampla cu Eliza

Episodul 2 din cel de-al doilea sezon al serialului Vlad este difuzat de postul de televiziune Pro TV luni, 16 septembrie, de la ora 20:30. Personajele din film vor fi din nou rascolite de intamplarile din trecut, iar lucrurile vor lua o turnura neasteptata. A venit vremea ca Vlad sa-si mai plateasca din datorii, va .

Carmen Avram in plenul de la Strasbourg - semnal de alarma despre pericolul din Delta Dunarii

Europarlamentul social-democrat Carmen Avram a sustinut luni seara la Strasbourg o interventie in plenul Parlamentului European in prima sedinta a acestuia din actuala sesiune in care a tras un semnal de alarma.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )