Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andrada Precup, castigatoarea X Factor 2020, a scos deja o piesa cu o mare artista a Romaniei. Felicitari! VIDEO

Playtech Playtech,
Andrada Precup, castigatoarea X Factor 2020, a scos deja o piesa cu o mare artista a Romaniei. Felicitari! VIDEO

Vineri seara, pe 18 decembrie 2020, marea finala a emisiunii concurs X Factor a avut loc la Antena 1. Juratii si telespectatorii au avut o misiune grea: sa aleaga o voce buna dintre 4 concurenti. Andrada Precup a fost aleasa castigatoarea X Factor 2020. Andrada Precup, castigatoarea X Factor 2020 Tanara in varsta de 17 . continuă pe Playtech

Cum a castigat Andrada Precup X Factor 2020. Eleva lui Stefan Banica Jr. si-a dezvaluit secretul

Vineri seara, 18 decembrie 2020, a avut loc marea finala a emisiunii concurs X Factor 2020. Marea castigatoare a serii a fost chiar eleva lui Stefan Banica Jr. Acum s-a si aflat cum a castigat Andrada Precup X Factor 2020. Cum a castigat Andrada Precup X Factor 2020 Marea castigatoare a X Factor 2020, care .

Cine este Andrada Precup, castigatoarea X Factor 2020

Andrada Precup este castigatoarea X Factor 2020. Tanara, in varsta de 17 ani, a impresionat in toate editiile, intrecandu-se pe sine de fiecare data.

Andrada Precup este castigatoarea X Factor 2020

Andrada Precup, concurenta lui Stefan Banica, este castigatoarea noului sezon X Factor. Adolescenta nevazatoare a demonstrat ca este o forta pe scena, cu voce de inger, nu un caz social.

Andrada Precup a castigat X Factor 2020! Tu pe cine ai votat?

Andrada Precup este castigatoarea X Factor 2020, un sezon cu totul special si din cauza conditiilor generate de pandemie. in finala au participat si Sonia Mosca, Adrian Petrache si Italienii de la Super 4.

Andrada Precup, duet de senzatie la X Factor. Ce s-a intamplat cu Stefan Banica in timpul piesei doar Andra poate intelege! VIDEO

Vineri, 18 decembrie 2020, a avut loc mult asteptata finala X Factor. Printre concurentii care au urcat pe scena se afla si celebra Andrada Precup care l-a facut pe Stefan Banica Jr. sa planga cu interpretarea piesei Lie ciocarlie. Andrada Precup, duet de senzatie la X Factor Cantareata pe care Stefan Banica Jr. mizeaza tot .

Andrada Precup de la X Factor a avut o viata grea. Adevarul despre cine este ea, de fapt

Finala X Factor 2020, sezonul 9, are loc in aceasta seara, la Antena 1, de la 20:30. Printre finalisti se afla si Andrada Precup, o adolescenta extrem de talentata. Andrada este nevazatoare, dar are un auz absolut. Andrada Precup de la X Factor a avut o viata grea Tehnica vocala i se datoreaza si Danei .

Cine este Andrada Precup, pariul lui Stefan Banica Jr. in finala X Factor. Care e povestea ei de viata

Andrada Precup, este adolescenta care are varsta de 17 ani, care participa la emisiunea X Factor din acest sezon. Pe data de 27 noiembrie, a facut furori pe scena X Factor, impresionand juriul. Iata cine este Andrada Precup. Cine este Andrada Precup. Povestea acesteia Andrada Precup este din Slatina si are varsta de 17 ani.

Stefan Banica Jr. a dat cartile pe fata dupa X Factor. A spus adevarul despre Andrada Precup dupa finala

Vineri seara, 18 decembrie 2020, a avut loc marea finala a emisiunii concurs X Factor de la Antena 1. Marea castigatoare a fost Andrada, eleva mentorata de Stefan Banica Jr. care a dat cartle pe fata dupa marea finala. Stefan Banica Jr. a dat cartile pe fata dupa X Factor Finala marelui show de la .

Andrada Precup, o adolescenta nevazatoare in varsta de 17 ani, a castigat X Factor sezonul 9. Ce a declarat Stefan Banica, mentorul concurentei (VIDEO)

Andrada Precup, o adolescenta nevazatoare in varsta de 17 ani, a emotionat publicul si juriul prin interpretarile sale din finala x Factor sezonul 9, reusind sa castige marele premiu, in valoare de 50.

Castigatorul X Factor 2020 s-a ales! Marea surpriza a serii: Andrada Precup ia 50.000 de euro!

In aceasta seara, la Antena 1, s-a ales marele castigator al concursului muzical X Factor 2020, sezonul 9. Astfel ca cei patru finalisti sunt plini de emotii, la fel cum sunt si cei 4 jurati care i-au antrenat: Florin Ristei, Delia, Loredana Groza si Stefan Banica Jr. Castigatorul X Factor 2020 in marea finala a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )