Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cazul Fermei Baneasa. Totul despre o retrocedare ciudata care le-a adus celor implicati ani grei de inchisoare

Playtech Playtech,
Cazul Fermei Baneasa. Totul despre o retrocedare ciudata care le-a adus celor implicati ani grei de inchisoare

Joi, 17 decembrie 2020, inalta Curte, a dat sentinta, in cazul retrocedarilor ilegale a Fermei Regale Baneasa si a Padurii Snagov. Dupa patru ani de procese, judecatorii au pronuntat sentinta finala. in acest dosar au fost judecate nume grele, de la noi din tara si din Israel. Iata cateva detalii din cazul Fermei Baneasa. Cazul . continuă pe Playtech

Florin Citu e noul premier al Romaniei. Ludovic Orban, totul despre noul guvern si vicepremieri

Vineri seara, Ludovic Orban a anuntat ca negocierile pentru structura Guvernului s-au incheiat, iar Florin Citu este premierul care etse sprijinit de PNL, USR-PLUS si UDMR. Florin Citu e noul premier al Romaniei Astfel,PNL o sa primeasca sefia Camerei Deputatilor, iar USR-PLUS pe cea a Senatului. in plus guvernul va avea 18 ministri, cu doi .

Oana Roman are probleme de sanatate vizibile. A spus tot adevarul despre drama prin care trece

Oana Roman are probleme de sanatate vizibile. Vedeta spus tot adevarul despre drama prin care trece. Oana Roman este o persoana foarte cunoscuta si iubita, insa putini sunt aceia care cunosc cu ce problema de sanatate se confrunta. Ce a patit fiica fostului premier Petre Roman, vedeti in articolul de mai jos. Oana Roman isi .

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )