Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cheloo a facut-o sa planga pe o concurenta din finala iUmor 2020. Cum a putut s-o jigneasca: Am fost infect

Playtech Playtech,
Cheloo a facut-o sa planga pe o concurenta din finala iUmor 2020. Cum a putut s-o jigneasca: Am fost infect

Jasmina Negrea a fost tina lui Cheloo in finala iUmor 2020. Concurenta l-a suparat din start pe jurat, adresandu-i-se intr-un mod respingator pentru acesta. Mihai Bendeac: Plangi? Finala iUmor 2020. Cheloo a facut-o sa planga pe o concurenta Jasmina Negrea a venit la iUmor cu o improvizatie, pentru a se distra si a se simti . continuă pe Playtech

Cine este Elena Voineag si cum si-a facut loc in finala iUmor

Pe Elena Voineag o stim de pe vremea in care activa ca VJ, pentru postul MTv, acela fiind momentul in care a debutat cariera acesteia. Elena Voineag este actrita, MC, realizator tv, comediant si dramaturg si in prezent a participat la iUmor cu un numar de stand-up-comedy, de care s-a apucat in urma cu un .

Castigatorul iUmor 2020 e Andrei Ungureanu, baiatul cu Tourette. Cum a putut recita o rugaciune VIDEO

Marile finale ale proiectelor incepute in toamna se rastoarna parca peste romani. De cateva zile, fanii emisiunilor de la noi au inceput sa-si gaseasca castigatorii Ferma, X Factor, Bravo, ai Stil, iar acum iUmor. Ultima strigare pentru sezonul amuzant din 2020! Cine e castigatorul celui mai tare show de comedie? UPDATE: Marele castigator al .

Suntem la ani-lumina de handbalul modern: Finala Euro 2020 s-a decis dupa un meci electrizant

Nationala feminina e deja de 4 zile in Romania si, la ce a aratat in turneul final din Danemarca, rezultatul obtinut, cel mai slab din istoria participarilor la Campionatele Europene, a fost un deznodamant firesc.

Schimbari pe piata muncii. Ce trebuie sa faca angajatorii din 21 decembrie 2020

Incepand de luni, 21 decembrie 2020, o noua versiune a aplicatiei Revisal 6. 8) va fi lansata, iar angajatorii vor trebui sa o foloseasca pentru a transmite date despre contractele de munca modificate,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )