Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cine este Elena Voineag si cum si-a facut loc in finala iUmor

Playtech Playtech,
Cine este Elena Voineag si cum si-a facut loc in finala iUmor

Pe Elena Voineag o stim de pe vremea in care activa ca VJ, pentru postul MTv, acela fiind momentul in care a debutat cariera acesteia. Elena Voineag este actrita, MC, realizator tv, comediant si dramaturg si in prezent a participat la iUmor cu un numar de stand-up-comedy, de care s-a apucat in urma cu un . continuă pe Playtech

Andrada Precup de la X Factor a avut o viata grea. Adevarul despre cine este ea, de fapt

Finala X Factor 2020, sezonul 9, are loc in aceasta seara, la Antena 1, de la 20:30. Printre finalisti se afla si Andrada Precup, o adolescenta extrem de talentata. Andrada este nevazatoare, dar are un auz absolut. Andrada Precup de la X Factor a avut o viata grea Tehnica vocala i se datoreaza si Danei .

Cine este Andrada Precup, pariul lui Stefan Banica Jr. in finala X Factor. Care e povestea ei de viata

Andrada Precup, este adolescenta care are varsta de 17 ani, care participa la emisiunea X Factor din acest sezon. Pe data de 27 noiembrie, a facut furori pe scena X Factor, impresionand juriul. Iata cine este Andrada Precup. Cine este Andrada Precup. Povestea acesteia Andrada Precup este din Slatina si are varsta de 17 ani.

Adriana Bahmuteanu, gata de nunta! Cine este barbatul cu care l-a inlocuit pe Silviu Prigoana

Adriana Bahmuteanu, pasi repezi spre un nou mariaj. Aceasta si-a gasit linistea alaturi de un artist grec cunoscut la noi in tara, barbatul care a facut-o sa se gandeasca la o noua casatorie si i-a redat speranta in iubire. Adriana Bahmuteanu, pregatita sa faca pasul cel mare Adriana Bahmuteanu vine cu un istoric destul de .

Castigatorul de la Chefi la Cutite. Cine este Ionut Belei.

Antena 1 a difuzat aseara finala sezonului cu numarul 8 al emisiunii Chefi la Cutite. Ionut Belei este cel care a reusit sa impresioneze juriul si sa plece acasa cu premiul de 30. 000 de euro. Iata cine este castigatorul Chefi la Cutite.

Cine este, de fapt, iubita lui Ionut Belei. Castigatorul de la Chefi la Cutite stie ce va face cu banii, alaturi de prietena

S-a aflat cine este, de fapt, iubita lui Ionut Belei. Castigatorul de la Chefi la Cutite a anuntat ce va face cu banii, alaturi de prietena lui. Planurile pe care le aveau se vor concretiza mult mai repede, acum ca Ionut Belei a castigat marele premiu Chefi la Cutite in valoare de 30000 de euro.

Noul cuplu de la Hollywood! Cine este iubita lui Tom Cruise?

La 8 ani dupa divortul lui Katie Holmes, Tom Cruise iubeste din nou. Celebrul actor si colega lui din filmul Mission: Impossible 7, Hayley Atwell, formeaza cel mai nou cuplu de la Hollywood.

Politia Capitalei, avertisment de ultima ora pentru cetateni. Cine este infractorul deghizat in calugarita. Autoritatile sunt in stare de soc

Cersitul a devenit un sport clasic in Romania, dat fiind faptul ca multi cetateni se lasa inca impresionati de saracia si neajunsurile unora. Din pacate, multi infractori se transforma peste noapte in oameni ai strazii pentru a castiga bani de pe urma celor milosi. Acesta este si cazul unui barbat care a suferit mai multe .

Cine este Paul al Romaniei, condamnat definitiv la inchisoare in dosarul Ferma Baneasa

De numele Printului Paul, autointitulat al Romaniei, se leaga o multime de controverse. De-a lungul anilor, acesta a fost implicat in mai multe cazuri cazuri de coruptie. Cine este Paul al.

Cine este, de fapt, soferul omorat de politistii romani. A fost urmarit 80 de kilometri in Iasi si Botosani

Cursa fatala pentru un barbat din Iasi. Acesta a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor si a ajuns sa fie impuscat mortal. Soferul a pierdut controlul masinii si a intrat intr-un cap de pod, moment in care agentii ar fi tras in directia automobilului 17 gloante, in plan vertical si spre roti. Unul dintre proiectile .

Cine este, de fapt, Ionut Belei, castigatorul de la Chefi la cutite. Cum a plecat din tara la doar 19 ani

Fiind impresionat de Ionut Belei, Chef Sorin Bontea i-a oferit acestuia cutitul de aur care l-a trimis direct in echipe. Bontea nu s-a inselat, deoarece Ionut Belei este castigatorul sezonului 8 al emisiunii Chefi la cutite. Cine este, de fapt, Ionut Belei, castigatorul de la Chefi la cutite Desi are o diploma de electrician, Ionut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )