Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cine este Patricia Tig, noua Simona Halep a Romaniei. Salt impresionant in clasamentul WTA

Playtech Playtech,
Cine este Patricia Tig, noua Simona Halep a Romaniei. Salt impresionant in clasamentul WTA

Patricia Tig 24 de ani, locul 220 WTA) traverseaza o perioada foarte buna a carierei. Dupa ce la turneul BRD Bucharest Open a ajuns pana in finala, unde a fost invinsa de Elena Rybakina cu 6-2, 6-0, romanca s-a calificat in sferturile de finala la Jurmala si promite sa continue ascensiunea in tenisul feminin. Patricia . continuă pe Playtech

Cine este Celeste Barber, noua senzatie de pe Instagram!

Desi spune ca nu si-a dorit niciodata acest lucru, ci a vrut doar sa ii faca pe oameni sa rada, Celeste Barber a devenit cea mai noua senzatie de pe Instagram! Iata cine este ea! .

Halep, in continuare pe locul 4 WTA, Patricia Tig, pe locul 264 WTA

Simona Halep se mentine pe locul 4, cu 5. 933 puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni. Patri.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 4; Salt impresionant pentru Patricia Tig

Simona Halep se mentine pe locul 4 in clasamentul WTA, dat publicitatii luni. Finalista la BRD Bucharest Open si fara clasament inaintea debutului competitiei de la Arenele BNR, Patricia Maria Tig a facut un salt impresionant de 9735 de locuri si se afla acum pe pozitia 264 in ierarhia mondiala.

Patricia Tig ajunge in sferturi la Jurmala

Continua forma excelenta a jucatoarei Patricia Tig care, dupa finala jucata la Bucuresti, ajunge acum intre cele mai bune opt jucatoare de la Jurmala, Letonia.

Patricia Tig trece de primul tur la Jurmala

Finalista in turneul de la Bucuresti, jucatoarea Patricia Tig continua forma buna si la competitia de la Jurmala, Letonia.

Patricia Tig, salt impresionant in clasamentul WTA, dupa BRD Bucharest Open: A urcat aproape 10.000 de locuri, desi a pierdut finala Cum stau celelalte romance din circuit

Patricia Tig a avut un parcurs de senzatie la BRD Bucharest Open si a urcat 9. 735 de locuri in ierarhia mondiala, ajungand pana pe pozitia 264, potrivit Agerpres.

Pe ce loc a ajuns Patricia Tig dupa finala de la Bucuresti

Jucatoarea Patricia Tig a facut un salt spectaculos in clasamentul WTA dupa ce a disputat la Bucuresti a doua finala din cariera dupa Baku 2015.

Cum arata Top 10 WTA si la ce diferenta este Simona Halep fata de liderul Asleigh Barty

Simona Halep se mentine pe locul 4 in ierarhia mondiala a tenisului feminin, chiar daca nu a jucat niciun turneu saptamana trecuta.

Unde isi doreste Simona Halep sa faca nunta si ce spune despre copiii ei. N-as vrea sa nu-mi iasa!

Simona Halep nu a vorbit prea des despre viata ei personala sau despre planurile de viitor. Sportiva a captat atentia mai mult prin performantele reusite pe tereneul de tenis. Dupa succesul de la Wimbledon, Simona a acceptat sa vorbeasca despre nunta, familie si copii. Simona Halep vrea sa faca nunta in Romania Dupa ce in .

Ce-si doreste Simona Halep sa faca dupa tenis: Viata mea o sa fie foarte ingrijita

Simona Halep, a patra tenismena a lumii, a marturist ca isi doreste foarte mult sa-si intemeieze o familie dupa ce va renunta la tenis.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )