Libnet.ro
UNICEF

23:15

Clasamentul WTA actualizat dupa Roland Garros. Cum sta Simona Halep. O romanca a urcat 26 de locuri

Playtech Playtech,
Clasamentul WTA actualizat dupa Roland Garros. Cum sta Simona Halep. O romanca a urcat 26 de locuri

WTA a publicat astazi clasmaentul actualizat dupa Roland Garros 2020, competitie castigata de Iga Swiatek. Simona Halep a dezamagit la editia din acest an, fiind eliminata chiar de poloneza, in faza optimilor de finala. Dar acest rezultat nu o afecteaza si in ierarhia oficializata luni. Simona Halep ramane pe locul 2, ba chiar isi pastreaza . continuă pe Playtech

Salt important pentru Irina Bara in clasamentul WTA. Simona Halep ramane pe doi

Jucatoarea Irina Bara a realizat un salt de 26 de locuri in ierarhia mondiala dupa ce a concurat la Roland Garros.

Schimbari in clasamentul WTA - Cum stau lucrurile pentru Simona Halep si celelalte jucatoare din Romania

Clasamentul WTA a suferit modificari odata cu incheierea Roland Garros-ului, schimbari producandu-se si in TOP 10 mondial. Dintre jucatoarele din Romania, Irina Bara a inregistrat cel mai spectaculos salt, ea aflandu-se acum pe locul 116 in lume. Simona Halep isi mentine pozitia, iar Petra Kvitova revine in TOP 10.

DigiSport: Secretul polonezei Iga Swiatek. Ce melodie a ascultat campioana de la Roland Garros inainte de finala

Iga Swiatek 19 ani, 54 WTA) a castigat sambata finala probei feminine de simplu a turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o in doua seturi, 6-4, 6-1, pe americanca Sofia Kenin 6 WTA), a patra favorita a competitiei, dupa o ora si 24 de minute, si va urca de luni in Top 20 WTA.

S-a decis campioana de la Roland Garros dupa finala dintre Iga Swiatek si Sofia Kenin

Iga Swiatek 19 ani, 54 WTA), jucatoarea ploneza care a eliminat-o pe Simona Halep, este noua campioana de la Roland Garros. Ea a castigat finala feminina a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce a.

Sofia Kenin surprinde inainte de finala de la Roland Garros: Nu mi-a placut absolut deloc zgura

A ajuns in finala de la Roland Garros, iar pe drum a eliminat si doua sportive din Romania: Ana Bogdan si Irina Bara. Sofia Kenin a avut un an 2020 de care isi va aduce aminte cu siguranta: a castigat titlul la Australian Open si va disputa ultimul act la Paris.

S-a nascut o stea: Iga Swiatek, campioana la Roland Garros

Iga Swiatek din Polonia a castigat editia din acest an a Roland Garros, devenind cea mai tanara jucatoare dupa Monica Seles si Steffi Graf care reuseste la 19 ani sa ia titlul din Franta. Ceremonia de acordare a trofeului a produs o imagine bizara, trofeul ridicat de un sportiv cu masca. In ciuda insistentelor reporterilor, Swiatek nu a dorit sa isi dea jos masca pentru fotografii.

Iga Swiatek, dupa ce a castigat Roland Garros-ul: Cea mai mare provocare a mea, a fi constanta

Iga Swiatek, prima jucatoare poloneza, atat la feminin cat si la masculin, care a castigat un turneu de Grand Slam, sambata la Roland Garros, considera ca cea mai mare provocare a sa va fi aceea de a fi constanta, relateaza AFP.

FOTO Transformarea comica suferita de Wikipedia dupa ce Rafael Nadal a castigat inca un titlu la Roland Garros

Rafael Nadal a ajuns la titlul cu numarul 13 la Roland Garros, un record incredibil in lumea sportului. Dupa ce a castigat de-o maniera categorica finala cu Novak Djokovic, fanii ibericului au efectuat o serie de modificari pe pagina de Wikipedia rezervata turneului de Grand Slam de la Paris.

Roger Federer, mesaj plin de fair-play dupa ce rivalul sau Rafael Nadal a devenit din nou campion la Roland Garros: Ne-am ajutat unul pe altul sa devenim mai buni. Este o onoare pentru mine sa-l pot felicita pentru al 20-lea trofeu de Grand Slam

Tenismenul spanionl Rafael Nadal si-a trecut in palmares al 13-lea trofeu de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in finala de la Paris pe liderul mondial Novak Djokovic. Acesta este al 20-lea trofeu de la un.

Rafael Nadal, dupa victoria de la Roland Garros: Am trait aici majoritatea momentelor importante din cariera

Spaniolul Rafael Nadal a declarat, duminica seara, dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros, ca pentru el succesul la aceasta competitie inseamna totul, informeaza atptour. com.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3972 seconds )