Libnet.ro
UNICEF

20:17

Decizia luata de Simona Halep, dupa ce a fost eliminata de la Cincinnati. Ce spune despre US Open

Playtech Playtech,
Decizia luata de Simona Halep, dupa ce a fost eliminata de la Cincinnati. Ce spune despre US Open

Decizia luata de Simona Halep, dupa ce a fost eliminata in optimile de finala de la Cincinnati de Madison Keys. Cum se simte dupa accidentare si ce ganduri are pentru US Open? Decizia luata de Simona Halep privind US Open, dupa ce a fost eliminata de la Cincinnati Simona Halep, numarul patru mondial, a fost . continuă pe Playtech

Simona Halep a fost eliminata de la Cincinnati de Madison Keys. Ce i-a adus infrangerea

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Cincinnati de Madison Keys. Campioana noastra a inceput bine actul secund si a condus cu 2-0, si-a pierdut serviciul, dar a revenit si s-a desprins la 4-1. Sportiva a facut un nou break si a incheiat setul cu 6-3. Ce i-a adus infrangerea? Simona .

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati

Simona Halep 4 WTA) a fost eliminata in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, vineri d.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Cincinnati: Nu am avut ritm la inceput, am luptat, dar nu a fost suficient pentru a castiga meciul

Finalista la editia de anul trecut a turneului Premier 5 de la Cincinnati, Simona Halep 4 WTA) a parasit competitia in faza optimilor de finala, fiind invinsa de americanca Madison Keys 18 WTA). Romanca a acuzat lipsa de ritm din startul partidei, dar a laudat prestatia adversarei. Nu am avut ritm la inceput, apoi am luptat, l-am regasit, dar nu a fost suficient pentru a castiga meciul, a spus Halep, potrivit WTA.

Sacrificiile pe care le-a facut Simona Halep, pana la Wimbledon. Ce a pierdut odata cu eliminarea de la Cincinnati

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, dupa 1-6, 6-3, 5-7 cu Madison Keys. Multi s-au grabit sa o critice inca o data, argumentele fiind aceleasi ca de fiecare data cand numarul 4 WTA pierde un meci: pe Simona o intereseaza doar banii. Nimic mai fals! Campioana de .

Simona Halep, THRILLER in primul meci de la Cincinnati: A trecut cu greu de rusoaica Alexandrova. Ce adversara de TOP o asteapta in optimi (FOTO)

Simona Halep 27 de ani, locul 4 WTA) s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati, dupa ce a invins-o greu pe rusoaica Ekaterina Alexandrova 24 de ani, 43 WTA), aflata intr-o.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Madison Keys, in turul 3 la Cincinnati

Simona Halep joaca in turul 3 la Cincinnati, in noaptea de joi spre vineri 15-16 august 2019), impotriva americancei Madison Keys locul 18 WTA), nu mai devreme de ora 2:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmarita si online in format live video si text. Click .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Ekaterina Alexandrova, in turul 2 la Cincinnati

Simona Halep debuteaza miercuri, 14 august 2019, in turul 2 la Cincinnati. Numarul 4 mondial o intalneste pe Ekaterina Alexandrova locul 43 WTA), de la ora 18:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmarita si online in format live video si text. Digi Sport 2 transmite .

Simona Halep, meci chinuitor in turul 2 la Cincinnati

Simona Halep a avut parte de un adevarat test la Cincinnati, unde a trecut in trei seturi de Ekaterina Alexandrova.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Madison Keys 1-6, 6-3, 5-7 infrangerea contrastelor - Halep, eliminata in optimi

Dupa un prim set de dat uitarii, scor 1-6 glezna stanga a parut sa o supere in continuare), Simona Halep 4 WTA) parea sa isi revina si sa treaca la carma partidei cu Madison Keys 18 WTA), castigand cu 6-3 mansa secunda. Romanca a fost condusa cu 0-3 in decisiv, insa a luptat, a rezistat in fata a cinci mingi de 0-4, a fructificat a cincea minge de break din game-ul urmator si a salvat o minge de meci la 4-5, inainte de a rata patru ocazii de a trimite setul al treilea in tiebreak. Americanca s-a impus cu 7-5 si s-a calificat in sferturile de finala de la Cincinnati, unde se va duela cu compatrioata sa Venus Williams. Pentru Simona Halep urmeaza US Open, Grand Slam pe care spera sa il castige pentru prima oara dupa doua eliminari in primul tur in 2017 si 2018).

Simona Halep, eliminata in optimi la Cincinnati. Un ultim game greu de explicat

Jucatoarea Simona Halep a parasit, joi noapte, turneul WTA de la Cincinnati in faza optimilor de finala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )