Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ce a facut Alexandra Ungureanu dupa ce a castigat Bravo, ai stil! Alta vedeta sigur nu facea asta

Playtech Playtech,
Ce a facut Alexandra Ungureanu dupa ce a castigat Bravo, ai stil! Alta vedeta sigur nu facea asta

Aseara, intr-un show plin de glamour si stralucire a avut loc finala Bravo, ai stil Celebrities. Concurentele ramase in concurs au prezentat cele mai bune creatii vestimentare, iar la final publicul a decis castigatoarea acestui sezon. Pentru unii poate o surpriza, pentru altii poate nu, Alexandra Ungureanu a fost desemnata castigatoarea concursului. Vedeta i-a furat . continuă pe Playtech

Alexandra Ungureanu a castigat Bravo, ai stil! Celebrities! VIDEO

Alexandra Ungureanu este castigatoarea Bravo, ai stil! Celebrities! Concurenta a fost aleasa in cadrul Galei de aseara, in direct, in urma voturilor telespectatorilor, dupa o batalie extrem de stransa cu alta concurenta foarte iubita de public, Theo Rose.

Ce a facut Klaus Iohannis dupa ce George Simion i-a dat o harta cu Romania impadurita. Este socant

Ce a facut Klaus Iohannis dupa ce George Simion i-a dat o harta cu Romania impadurita. Este socant. Coincidenta sau nu, presedintele, la scurt timp dupa ce a primit cadoul de la liderul AUR, a iesit la impadurit. Klaus Iohannis a luat in serios cadoul de la George Simion? Ce a facut presedintele dupa ce .

Cine este castigatoareaBravo, ai stil! Celebrities, cea mai stilata vedeta din Romania

Sambata a fost desemnata cea mai stilata vedeta din Romania. Bravo, ai stil! Celebrities este cea mai cunoscuta competitie de stil televizata din Romania, iar in acest sezon, au concurat mai multe vedete care s-au intrecut in tinute si in momente. Oana Radu, Cristina Siscanu, Alexandra Ungureanu, Theo Rose, Deea Codrea si Andreea Tonciu au demonstrat cat de muncitoare au fost de-a lungul editiilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )