Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ce a facut Florin Salam dupa ce fanii l-au jignit pentru ca a ratat X Factor. Dovada ca nu ii pasa deloc

Playtech Playtech,
Ce a facut Florin Salam dupa ce fanii l-au jignit pentru ca a ratat X Factor. Dovada ca nu ii pasa deloc

Florin Salam nu a mai cantat alaturi de nepotul sau, Adrian Petrache, in finala X Factor 2020, fiind inlocuit, pe repede-nainte, de Florin Ristei. Aceasta actiune s-a lasat cu jigniri din partea admiratorilor concurentului de la show-ul de talente, cat si a fanilor manelistului, care au fost de parere ca putea face un efort pentru . continuă pe Playtech

Ce a facut Politia Capitalei dupa derapajele Dianei Sosoaca. Informatii de ultima ora

Cazul Diana Sosoaca a luat o noua intorsatura. Si dupa cum se vede nu este una de bun augur, cel putin pentru senatoare. Ultimele informatii spun ca Politia Capitalei s-a autosesizat in acest caz si au demarat investigatii. Investigatiile sunt axate pe verificare adeerintei senatorului de Iasi si asupra declaratiilor acesteia cu privire la problemele .

Ce a facut Alexandra Ungureanu dupa ce a castigat Bravo, ai stil! Alta vedeta sigur nu facea asta

Aseara, intr-un show plin de glamour si stralucire a avut loc finala Bravo, ai stil Celebrities. Concurentele ramase in concurs au prezentat cele mai bune creatii vestimentare, iar la final publicul a decis castigatoarea acestui sezon. Pentru unii poate o surpriza, pentru altii poate nu, Alexandra Ungureanu a fost desemnata castigatoarea concursului. Vedeta i-a furat .

Ce a facut Oana Roman dupa ce Marius Elisei i-a luat afacerea. A uimit pe toata lumea

In urma cu cateva luni, vedeta anunta despartirea neoficiala de sotul si tatal fiicei sale. Acum 2 zile, anunta ca sotul ei a lasat-o si fara afacerea pe care au pornit-o impreuna, in pandemie. Acum am aflat si ce a facut Oana Roman dupa ce Marius Elisei i-a luat afacerea. Ce a facut Oana Roman .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )