Libnet.ro
UNICEF

01:05

Falsa Viorica Dancila de la Antena 1, drama nestiuta. Ce se va intampla cu ea acum, dupa ce fosta sefa PSD a disparut din atentia publicului

Playtech Playtech,
Falsa Viorica Dancila de la Antena 1, drama nestiuta. Ce se va intampla cu ea acum, dupa ce fosta sefa PSD a disparut din atentia publicului

Cistigatoare a talent-show-ului iUmor de la Antena 1, Irena Boclinca, in afara de faptul ca este un om generos, are si ea dramelepesonale. Falsa Viorica Dancila de la Antena 1, drama nestiuta. Toata lumea o cunoaste pe Irena Boclinca, mai ales dupa ce a castigat finala iUmor din luna iunie a acestui an, interpretand-o si . continuă pe Playtech

Instanta a luat decizia. Lovitura pentru Antena 3 si Alexandru Cumpanasu. Ce se intampla acum

Curtea de Apel Bucuresti a dat o prima sentinta intr-un dosar in care postul de televiziune Antena 3 a primit o amenda din partea CNA pentru ca a difuzat o stire falsa despre Alianta Vestului, stire garantata si de Alexandru Cumpanasu. Decizia instantei nu este definitiva. Lovitura pentru Antena 3 si Alexandru Cumpanasu in emisiunea .

Ion Cristoiu arunca bomba: Viorica Dancila a vandut meciul! Trebuie data afara din PSD

Ion Cristoiu arunca bomba si spune ca Viorica Dancila, a fost de la bun inceput pe blat cu presedintele Klaus Iohannis si a vandut meciul la prezidentiale. Cristoiu sustine ca echipa Vioricai Dancila a.

Viorica Dancila si-a anuntat revenirea. Pentru ce functie va lupta in PSD

Viorica Dancila a anuntat ca va reveni pe o functie importanta in PSD, dupa ce a fost executata di.

Cati bani au folosit candidatii la prezidentiale in primele doua tururi. Viorica Dancila, prima la cheltuieli

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat joi care este valoarea totala a contributiilor electorale depuse de candidati pentru finantarea campaniei la prezidentiale. Astfel, pentru primul tur, cifra totala a fost de 70. 904 lei, in timp ce in turul doi a fost 1. 000 lei. Potrivit AEP, in ambele tururi, Viorica Dancila a cheltuit cei mai multi bani.

Rasturnare de situatie! Ce se intampla acum cu soferul nervos care in 2015 a sicanat si a lovit cu SUV-ul un Logan

Anul 2015 surprindea cu ingeniozitatea unui sofer de a sicana un altul printre alte autoturisme. Ce s-a intamplat cu conducatorul care a lovit cu SUV-ul un Logan? Plateste sau nu pentru fapta sa? Ce au decis oamenii legii? Vitezomanul din 2015 plateste acum pentru fapta sa Soferul nervos din 2015 care a lovit si socanat .

A anuntat ca e insarcinata. Ce se intampla acum in casa Puterea Dragostei

Puterea Dragostei are un nou motiv de bucurie! O concurenta din sezonul acesta a facut anuntul cel mare: Este insarcinata! Simina a dat startul, iata cine este a doua norocoasa care si-a cunoscut tatal copilului in cadrul show-ului iubirii! O alta concurenta de la Puterea Dragostei a anuntat ca este insarcinata Cei care se bucura .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2541 seconds )