Libnet.ro
UNICEF

10:30

Florin Salam, probleme de sanatate in seara finalei X Factor. Ce a patit unchiul lui Adrian

Playtech Playtech,
Florin Salam, probleme de sanatate in seara finalei X Factor. Ce a patit unchiul lui Adrian

Aseara, intr-un cadru festiv a avut loc marea finala X Factor, iar momentele au fost la cel mai inalt nivel. A fost multa emotie, tensiune, dar si momente de virtuozitate muzicala. Totul a decurs asa cum trebuie, pana la un moment dat. Finalistul Adrian Petrache, in varsta de 19 ani, din pacate a avut parte . continuă pe Playtech

De ce a lipsit Florin Salam de la finala X Factor

Concurentul Loredanei, Adrian Petrache, a avut emotii uriase inainte de a urca pe scena finalei X Factor. Acesta trebuia sa cante alaturi de unchiul sau, Florin Salam, care nu si-a mai facut aparitia.

Cum s-au razbunat fanii pe Florin Salam dupa ce si-a abandonat nepotul in finala X Factor

Nepotul lui Florin Salam a ajuns in marea finala de la X Factor, iar fanii au fost dezamagiti de cum a ales sa se poarte celebrul manelist. Cum s-au razbunat cei care il iubesc pe artist? Fanii lui Florin Salam s-au razbunat dupa ce manelistul si-a parasit nepotul in finala X Factor Fiica cea mare .

Adrian Petrache, marele favorit X Factor. Nepotul lui Florin Salam poate fi primul mare castigator format de Loredana

Adrian Petrache este concurent la emisiunea X Factor de pe Antena 1, sezonul 9. Acesta a ajuns in marea finala si este marele favorit X Factor. El este nepotul celebrului Florin Salam si se afla in echipa Loredanei Groza. Iata cine este Adrian Petrache de la X Factor. Adrian Petrache marele favorit de la .

Florin Salam, marele absent la X Factor. Loredana Groza a plans si, suparat, Stefan Banica Jr. l-a jignit urat VIDEO

Urma sa fie premiera nationala la X Factor, dar Florin Salam a fost marele absent la X Factor. Telespectatorii abia asteaptau sa vada ce mare vedeta a Romaniei urca prima oara pe scena emisiunii de la Antena 1. Din pacate, nepotul lui, Adrian, a fost nevoit sa il inlocuiasca pe ultima suta de metri. Cu .

Florin Salam, surpriza din finala X Factor. Cantaretul va urca pe scena alaturi de nepotul lui FOTO

Finala X Factor va avea loc vineri, 18 decembrie, iar concurentii si antrenorii au muncit pentru ca momentele care vor fi prezentate pe scena show-ului de la Antena 1 sa fie unele cu adevarat spectaculoase.

Finala X Factor. Florin Salam si-a lasat balta nepotul si nu a aparut pe scena. Cine l-a salvat pe Adrian Petrache

Iata ca si o finala inregistrata poate oferi surprize de proportii. Adrian Petrache, finalist in sezonul 9 X Factor, a avut parte de o crunta dezamagire, chiar inainte de a urca pe scena.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )