Libnet.ro
UNICEF

15:45

George Burcea, atacat violent din nou: Doar fostul sot al Andreei Balan

Playtech Playtech,
George Burcea, atacat violent din nou: Doar fostul sot al Andreei Balan

Actorul George Burcea se afla printre cele 16 vedete care au acceptat sa participe in noul sezon al emisiunii Ferma. inca de la inceput, fostul sot al Andreei Balan a vrut sa demonstreze ca poate ajunge ajunge in finala. insa, in concurs a intrat si Andreea Antonescu, sora de suflet a Andreei Balan. George Burcea, . continuă pe Playtech

George Burcea, fericit dupa despartirea de Andreea Balan: Daca stateam in acea relatie, simteam ca nu fac decat sa ma frustrez (GALERI FOTO)

George Burcea, fostul sot al Andreei Balan a avut un an cu suisuri si coborasuri. Daca la inceputul anului s-a despartit de frumoasa cantareata si a plecat de langa cele doua fetite pe care le au.

Andreea Balan si George Burcea au ajuns la tribunal. Ce s-a intamplat in fata judecatorilor

Telenovela scandalului dintre Andreea Balan si George Burcea a ajuns la urmatorul nivel. La inceputul anului izbugnea scandalul dintre cei doi. Ulterior, Andreea anunta ca s-au despartit si ca nu mai este cale de impacare. Andreea Balan si George Burcea au ajuns la tribunal La inceputul acestui an izbugnea scandalul showbiz-ului romanesc. Andreea Balan si .

Andreea Balan, acuzatii dure la adresa lui George Burcea de cand e cu Viviana Sposub: Nu asa ar trebui sa se comporte un tata

De cand traieste o frumoasa poveste de iubire cu Viviana Sposub, George Burcea pare sa isi neglijeze cele doua fetite pe care le are cu Andreea Balan. Vedeta de la Te cunosc de undeva! ii aduce acuzatii dure fostului sau sot. Andreea Balan, acuzatii dure la adresa lui Burcea Desi au promis ca divortul nu .

Cum au aparut George Burcea si Viviana Sposub in centrul Bucurestiului. Au fost vazuti asa de sute de oameni: nu i-a interesat deloc

George si Viviana nu se mai feresc de ochii lumii. Cei doi s-au indragostit pana peste cap, iar asta i-a facut sa nu-i mai intereseze de nimeni si nimic. Cum si-au facut aparitia in centrul Bucurestiului? Acestia sunt implicati intr-un proiect artistic inedit. George Burcea si Viviana Sposub, aparitie inedita in centrul Bucurestiului Noul cuplu .

Ce i-a facut George Burcea unui concurent de la Ferma. Dezvaluiri fara precedent

Actorul Paul Diaconescu in varsta de 31 de ani s-a nascut la Pucioasa, Dambovita si activeaza de mai bine de un deceniu in showbiz, dar emisiunea Ferma, de unde a fost recent eliminat, l-a facut si mai cunoscut. El dezvaluie ce s-a intamplat pe parcursul emisiunii. Ce i-a facut George Burcea unui concurent de la .

Trump cere din nou Curtii Supreme sa blocheze accesul unui procuror din New York la declaratiile sale fiscale

Presedintele american Donald Trump a cerut din nou, marti, Curtii Supreme a Statelor Unite sa blocheze o decizie a unei curti inferioare care ii permite unui procuror din New York City sa puna in aplicare o citatie pentru a obtine declaratiile sale fiscale si alte documente financiare, intr-o investigatie penala referitoare la persoana sa si afacerile sale, transmite Reuters.

Marcel Ciolacu, din nou suspect de COVID-19 Si-a facut testul si s-a izolat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, este din nou suspect de COVID-19 si s-a izolat, in asteptarea rezultatului testului, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Tot in izolare, in asteptarea rezultatului testului COVID, este si Paul Stanescu.

Spectacolul Gaitele din nou in aer liber, pe 18 octombrie la Gradina de Vara Herastrau

Gaitele, spectacolul revelatie al anului, se joaca din nou in aer liber, pe 18 octombrie la Gradin.

Puscariasul prins fara masca in tren care a muscat un politist, din nou dupa gratii

Barbatul violent este infectat cu HIV si fusese eliberat duminica din Penitenciarul Poarta Alba, jud.

Coronavirus: Franta intra din nou in stare de urgenta sanitara incepand de sambata Carantina nocturna ar putea dura sase saptamani - UPDATE

Starea de Urgenta sanitara va fi reinstituita din 17 octombrie in Franta, potrivit unui decret prezentat in aceasta dimineata Consiliului de ministri, relateaza Le Figaro si AFP. Franta va impune carantina nocturna intre orele 21. 00 si 06. 00, in mai multe metropole mari, inclusiv Paris, pentru a opri al doilea val de coronavirus care loveste tara, a anuntat miercuri presedintele Emmanuel Macron, relateaza AFP. Cine incalca restrictiile va fi amendat cu 135 de euro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )