Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iga Swiatek, poloneza care a batut-o pe Simona Halep, este campioana la Roland Garros. O performanta cum nu s-a mai vazut din 2007

Playtech Playtech,
Iga Swiatek, poloneza care a batut-o pe Simona Halep, este campioana la Roland Garros. O performanta cum nu s-a mai vazut din 2007

Iga Swiatek este noua campioana de la Roland Garros. Jucatoarea de 19 ani din Polonia a invins-o in ultimul act pe Sofia Kenin, din SUA, scor 6-4, 6-1. Swiatek este cea care a eliminat-o si pe Simona Halep, in optimile de finala, scor 6-1, 6-2. De altfel, parcursul reusit de ea la aceasta editie este . continuă pe Playtech

S-a decis campioana de la Roland Garros dupa finala dintre Iga Swiatek si Sofia Kenin

Iga Swiatek 19 ani, 54 WTA), jucatoarea ploneza care a eliminat-o pe Simona Halep, este noua campioana de la Roland Garros. Ea a castigat finala feminina a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce a.

Iga Swiatek, in finala de la Roland Garros - Victorie clara cu Nadia Podoroska

Iga Swiatek, 19 ani, locul 54 WTA, a reusit sa se califice in finala de la Roland Garros, poloneza trecand in doua seturi, scor 6-2, 6-1, de surprinzatoarea Nadia Podoroska Argentina, 131 WTA). Reamintim ca in optimi Swiatek a trecut de Simona Halep, principala favorita la castigarea Grand Slam-ului parizian.

Simona a fost dezavantajata la Paris Cine rupe tacerea despre esecul lui Halep de la Roland Garros

Simona Halep a suferit o infrangere dura in turul 4 la Roland Garros, un neverosimil 1-6, 2-6 cu Iga Swiatek. Poloneza, care joaca sambata finala competitiei, a dominat categoric acea partida. A fost una dintre cele mai mari surprize ale acestei editii de la Paris. Dar Simona Halep este aparata de unul dintre cei mai .

Simona Halep, atacata de unde se astepta mai putin: Avea picioarele legate in lanturi

Simona Halep a avut o prestatie neasteptat de slaba in partida cu Iga Swiatek, pe care a pierdut-o fara drept de apel, 6-1, 6-2. A fost o evolutie surprinzatoare, in optimile de finala de la Roland Garros, dupa 3 prestatii excelente in primele faze. Swiatek a avut o presatatie foarte buna si in sferturile de .

Se anunta un nou superstar al tenisului. Iga Swiatek, tanara jucatoare care a spulberat-o pe Simona Halep, s-a calificat in finala Roland Garros. Parcurs fenomenal pentru poloneza de 19 ani

Iga Swiatek 54 WTA), jucatoarea de tenis in varsta de 19 ani care a eliminat-o pe Simona Halep in optimile Roland Garros, a reusit sa ajunga in prima finala de grand slam din cariera. Poloneza a spulberat-o.

Iga Swiatek este noua regina la Roland Garros! Ce performante fabuloase a izbutit poloneza de 19 ani, care a eliminat-o pe Halep

Jucatoarea aflata pe locul 54 WTA, Iga Swiatek, a reusit sa castige ultimul trofeu de Grand Slam al anului, dupa un turneu in care nu a pierdut niciun set.

Iga Swiatek, campioana la Roland Garros - La doar 19 ani, poloneza a castigat primul titlu de Grand Slam fara sa piarda vreun set

Iga Swiatek a scris istorie la Paris, dupa ce a castigat Roland Garros-ul fara sa piarda vreun set. Poloneza in varsta de doar 19 ani a invins-o pe Sofia Kenin 6 WTA, campioana la Australian Open in acest an), scor 6-4, 6-1 americanca a cerut un timeout medical in setul secund, la scorul de 2-1, moment din care nu a mai contat pe teren). Pentru Swiatek, acesta este primul titlu de Grand Slam din cariera.

Digisport: Toti ochii pe Iga Swiatek. Ce a reusit tanara sportiva din Polonia, dupa ce a eliminat-o pe Simona Halep

Iga Swiatek 19 ani, 54 WTA) a invins-o pe Martina Trevisan 26 de ani, 159 WTA), scor 6-3, 6-1, in sferturile de finala de la Roland Garros.

Iga Swiatek: Este o nebunie. Ma uitam in fiecare an la Rafa ridicand trofeul

Poloneza Iga Swiatek a declarat, sambata, dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros, ca pentru ea este un sentiment coplesitor.

Simona Halep a uitat de esecul de la Roland Garros. Cum se relaxeaza fostul lider mondial

Simona Halep a trecut peste umilinta suferita la Roland Garros, infrangerea categorica din optimi, in fata tinerei Iga Swiatek. Jucatoarea de tenis a plecat in vacanta. Fostul lider mondial petrece.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )