Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ilie Nastase despre triumful Simonei Halep de la Roma: E urat, nu vrei sa castigi asa

Playtech Playtech,
Ilie Nastase despre triumful Simonei Halep de la Roma: E urat, nu vrei sa castigi asa

Simona Halep a castigat al treilea trofeu consecutiv din 2020, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova in finala de la Roma. Jucatoarea din Cehia a fost nevoita sa abandoneze din cauza unei accidentari la scorul 6-0, 2-1 in favoarea romancei. Nu cel mai frumos mod de a castiga un trofeu, este parerea lui Ilie . continuă pe Playtech

Ce scrie presa internationala despre victoria Simonei Halep in finala turneului de la Roma

Simona Halep a castigat turneul de la Roma, fara probleme. Primul set l-a obtinut l-a zero, iar in cel de-al doilea, Karolina Pliskova a abandonat. Presa internationala a consemnat succesul romancei, bifat in.

CTP, reactia perfecta dupa victoria Simonei Halep de la Roma: I-au explodat la picioare

A doua jucatoare a lumii si principala favorita la castigarea turneului de la Roma a trecut de Dayana Yastremska in optimi. Reactia lui CTP dupa victoria Simonei Halep este una cum nu se putea mai frumoasa! Reactia lui Cristian Tudor Popescu dupa victoria lui Halep O noua victorie pentru Simona Halep. Aceasta s-a calificat in .

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturi la Roma. Ce schimbare tactica i-a adus victoria

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o pe Dayana Yastremska, scor 7-5, 6-4. A fost un meci in care a trebuit sa faca fata ofensivei totale a tinerei sale adversare. Dar Yastremska, 20 de ani, a comis si foarte multe erori nefortate.

Karolina Pliskova, adversara Simonei Halep in finala turneului WTA de la Roma

Jucatoarea ceha de tenis Karolina Pliskova, detinatoarea titlului, va fi adversara Simonei Halep in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale in valoare de 2. 290 dolari, programata luni la Foro Italico.

CTP, reactie furioasa dupa meciul Simonei Halep cu Pliskova: De ce a mai intrat pe teren?

Simona Halep a castigat turneul de la Roma, dupa ce a invins-o in finala pe Karolina Pliskova. Jucatoarea din Cehia a avut probleme medicale si a abandonat la scorul 6-0, 2-1. Este al treilea titlu consecutiv pentru Halep, dupa cele de la Dubai si Praga. Dar primul de la Roma, acolo unde pierduse precedentele doua .

Ce nu s-a vazut la TV la meciul Simonei Halep. Cel mai amuzant moment: ce i-a spus arbitra

Simona Halep a bifat o calificare facila in semifinalele turneului de la Roma. Yulia Putintseva s-a retras din cauza unei accidentari la 6-2, 2-0 in favoarea romancei. Halep nu a fost deloc incantata cand a vazut ca adversara ei a decis sa abandoneze lupta. Romanca ar fi vrut sa mai stea pe teren, in conditiile .

Cristian Tudor Popescu a dezvaluit mare secret al Simonei Halep, dupa calificarea in finala turneului de la Roma

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Roma, dupa ce a trecut in semifinale de Garbine Muguruza 17 WTA), scor 6-3, 4-6, 6-4. Romanca o va intalni, luni, in ultimul act, pe invingatoarea din.

inca o victorie importanta a Simonei Halep

Simona Halep a trecut de Dayana Yastremska in optimile turneului de la Roma, scor 7-5, 6-4, scrie DigiSport. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )