Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ilinca Vandici, aparitie uluitoare la Bravo, ai stil! Celebrities 2020. Fanii au crezut ca nu vad bine

Playtech Playtech,
Ilinca Vandici, aparitie uluitoare la Bravo, ai stil! Celebrities 2020. Fanii au crezut ca nu vad bine

Ilinca Vandici a furat toate privirile la Marea Finala de la Bravo, ai stil. Cu ce s-a imbracat celebra prezentatoare de televiziune in cea mai importanta seara a concursului de moda? Fanii au fost surprinsi cand au vazut-o. Ilinca Vandici, aparitie surprinzatoare la Bravo, ai stil Ilinca Vandici a ales o vestimentatie care a surprins . continuă pe Playtech

Cine e castigatoarea Bravo, ai stil! Celebrities 2020. Ea a pus mana pe 100.000 de euro si un colier cu diamante

Bravo ai Stil! Celebrities a ajuns la final, iar cea care a reusit sa ajuga la inimile publicului si s-a mentinut pe linia de plutire in clasament se va vedea in ultima defilare. Cine e castigatoarea iubitului show de moda? Cine a castigat Bravo, ai stil! Celebrities 2020? Marea Finala de la Bravo, ai stil .

Cine este castigatoareaBravo, ai stil! Celebrities, cea mai stilata vedeta din Romania

Sambata a fost desemnata cea mai stilata vedeta din Romania. Bravo, ai stil! Celebrities este cea mai cunoscuta competitie de stil televizata din Romania, iar in acest sezon, au concurat mai multe vedete care s-au intrecut in tinute si in momente. Oana Radu, Cristina Siscanu, Alexandra Ungureanu, Theo Rose, Deea Codrea si Andreea Tonciu au demonstrat cat de muncitoare au fost de-a lungul editiilor.

Alexandra Ungureanu a castigat Bravo, ai stil! Celebrities! VIDEO

Alexandra Ungureanu este castigatoarea Bravo, ai stil! Celebrities! Concurenta a fost aleasa in cadrul Galei de aseara, in direct, in urma voturilor telespectatorilor, dupa o batalie extrem de stransa cu alta concurenta foarte iubita de public, Theo Rose.

Detaliul pe care Andreea Tonciu a vrut sa il ascunda la Bravo, ai stil! Ce au observat fanii la chipul ei VIDEO

Sambata seara a avut loc marea finala a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities 2020, prezentata de postul tv Kanal D. Concurentele s-au aranjat ca de gala pentru aceasta mare seara. Dar detaliul pe care Andreea Tonciu a vrut sa il ascunda a fost vizibil, din pacate, pentru fani. Detaliul pe care Andreea Tonciu a vrut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )