Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ce se intampla cu examenele nationale in 2021. Ministrul Educatiei a luat decizia finala

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu examenele nationale in 2021. Ministrul Educatiei a luat decizia finala

S-a aflat acum ce se intampla cu examenele nationale in 2021. Ministrul Educatiei a luat decizia finala. Care este aceasta si cum ii afecteaza pe elevi, vedeti in articolul de mai jos. Sorin Campeanu, ministrul Educatiei, a anuntat ce se intampla cu Evaluarea Nationala si cu Bacalaureatul 2021 Ministrul Educatiei a luat decizia finala in . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu examenele nationale in 2021: ministrul incearca sa calmeze spiritele

In contextul scolii online care nu pare sa se incheie prea curand si a lacunelor educationale suferite de elevi, foarte multi s-au intrebat daca vor exista modificari legate de examenele.

Ministrul Educatiei face apel la solidaritatea intre elevi, parinti si profesori: ce s-a schimbat in Romania

Sorin Cimpeanu este noul ministru al Educatiei si, desi nu are cuvinte de lauda la adresa situatiei din scoala romaneasca, vine la inaintare cu cateva solutii. in ultimele zile, a ajuns.

Sorin Cimpeanu: Examenele nationale din 2021 nu vor fi anulate si nici decalate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a avut, joi, discutii cu sindicalistii din invatamant si cu reprezentanti ai organizatiilor din domeniu si a precizat intr-o conferinta de presa ca nu s-a luat in considerare anularea sau decalarea examenelor nationale din 2021: Pentru predictibilitate, examenele nationale trebuie sa se deruleze la datele planificate, cu prezenta fizica.

Ministrul Educatiei: Examenele nationale nu vor fi decalate sau anulate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a dat joi asigurari ca nu s-a discutat despre anularea sau deca.

Sorin Cimpeanu: Examenele Nationale trebuie sa se deruleze. Ne dorim sa se deruleze in maniera pe care acum o cunosc elevii

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, sustine ca Examenele Nationale trebuie sa se deruleze si isi doreste ca probele sa aiba loc in maniera pe care elevii o cunosc. Daca vor fi necesare schimbari, vor fi facute in interesul elevului, in interesul flexibilizarii, a afirmat, marti seara, ministrul Educatiei.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu: in nicio discutie nu a rezultat anularea si nici macar decalarea examenelor nationale

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, sustine ca autoritatile nu iau in calcul anularea sau decalarea examenelor nationale in acest an. in niciun caz, in nicio discutie nu a rezultat anularea si nici mac.

Ce spune Ministrul Educatiei despre vaccinarea cadrelor didactice: Solutia pentru eliminarea tuturor riscurilor nu exista nici in Romania, nici in alta parte

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a reiterat, marti seara, ideea ca-si doreste deschiderea cat mai grabnica a scolilor si anunta ca decizia va fi luata dupa a doua jumatate a lunii ianuarie, in functie de mai multi factori. Ministrul anunta ca sunt 340. 000 de angajati in invatamantul preuniversitar si universitar si indiferent care va fi procentul care se vaccineaza, va fi un plus.

Ministrul Educatiei a prezentat concluziile dupa discutiile cu elevii si parintii. Sorin Cimpeanu: S-a reiterat dorinta de deschidere a semestrului II in 8 februarie, sub rezerva evolutiei epidemiologice (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a prezentat concluziile agreate in cadrul consultarilor cu reprezentantii din sector si aprecizat ca in cadrul discutiilor cu cele trei sindicate din invatamant .

Citu: Scolile se vor redeschide din 8 februarie daca se mentine trendul descendent al cazurilor de COVID Patru scenarii luate in calcul Ce spune ministrul Educatiei

Premierul Florin Citu spune ca a discutat cu vicepremierii Kelemen Hunor si Dan Barna, iar scolile ar putea fi redeschise in 8 februarie, daca se va mentine trendul descendent al cazurilor de COVID-19. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a afirmat ca nu este exclus nici scenariul ca unitatile de invatamant sa fie redeschise mai devreme de 8 februarie in zonele unde rata de infectare este mica.

Ministrul Educatiei, dupa intalnirea cu reprezentantii AUR: Scolile de vara, o solutie corecta pentru recuperarea orelor pierdute in pandemie

Scolile de vara reprezinta o solutie corecta pentru recuperarea orelor pierdute pe parcursul crizei sanitare, a declarat ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, miercuri, dupa intalnirea cu reprezentantii AUR.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )