Libnet.ro
UNICEF

10:00

Iohannis, Dancila si Tariceanu, reactii fabuloase dupa triumful Simonei Halep la Wimbledon: Victorie exceptionala pentru tenisul romanesc

Playtech Playtech,
Iohannis, Dancila si Tariceanu, reactii fabuloase dupa triumful Simonei Halep la Wimbledon: Victorie exceptionala pentru tenisul romanesc

Simona Halep a dominat-o pe Serena Williams in finala de la Wimbledon. Romanca a pus mana pe cel de-al doilea trofeu de Mare Slem din cariera si a adus si multa mandrie in inimile romanilor, printre care se numara si politicienii nostri. Iohannis, Dancil si Tariceanu,reactii fabuloase dupa triumful Simonei Halep la Wimbledon Constanteanca Simona . continuă pe Playtech

Iohannis, Dancila, Tariceanu si Ciolacu o felicita pe Simona Halep pentru victoria de la Wimbledon

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila, presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu si presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu o felicita pe Simona Halep pentru victoria de la Wimbledon.

Iohannis, Dancila, Tariceanu si Ciolacu o felicita pe Simona Halep pentru victoria de la Wimbledon

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila, presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu si presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu o felicita pe Simona Halep pentru victoria de la Wimbledon.

Cristian Tudor Popescu, prima reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Wimbledon: Alteta Sa Simona, in finala cu Alt Tenis

Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Wimbledon. Dupa infrangerea neta in fata tinerei Anisimova in sferturile Roland Garros, spuneam ca.

Klaus Iohannis, dupa triumful Simonei Halep la Wimbledon: O victorie exceptionala pentru tenisul romanesc, pentru Romania. Si premierul Dancila a felicitat-o pe campioana noastra

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reactionat dupa marea victoriei a Simonei Halep de la Wimbledon si a felicitat-o pe aceasta pentru performanta istorica.

DANCILA, DUPA VICTORIA SIMONEI HALEP LA WIMBLEDON: Ne-ai umplut inimile de bucurie si mandrie

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, printr-un mesaj publicat, astazi, pe Facebook.

Viorica Dancila, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: Ne-ai umplut inimile de bucurie si mandrie

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, printr-un mesaj postat sambata pe Facebook. Felicitari campioanei Romaniei! Fel.

Viorica Dancila, ironizata pe Facebook, dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep. Facea parte din planul de guvernare?

Viorica Dancila a fost ironizata pe Facebook dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon. Mai multi internauti au intrebat-o pe Dancila daca performanta Simonei a facut parte din programul de guvernare al PSD si daca are vreun sfat pentru ea inaintea marii finale de la Londra. Viorica Dancila .

IOHANNIS, DUPA VICTORIA SIMONEI HALEP LA WIMBLEDON: O victorie exceptionala pentru tenisul romanesc

Presedintele Klaus Iohannis a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, printr-un mesaj publicat, astazi, pe Facebook.

Klaus Iohannis: Dancila incearca printr-o JALNICA MANIPULARE sa convinga ca nu da OUG pe justitie. Solicit Guvernului sa elaboreze un proiect de lege in acord cu vointa populara si cu recomandarile GRECO (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa publicarea raportului GRECO, ca Guvernul Dancila nu a inteles nimic din votul romanilor din 26 mai. Presedintele afirma caViorica Dancila incearca.

FOTO VIDEO Val de mesaje pe retelele de socializare dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: Azi ne-ai facut din nou sa ne-ntrebam daca te meritam - HC Dobrogea Sud

Simona Halep s-a impus sambata la Wimbledon dupa o evolutie de exceptie in fata Serenei Williams, cea care a triumfat de sapte ori pe iarba londoneza de-a lungul carierei. A fost 6-2, 6-2 pentru jucatoarea noastra, dupa doar 55 de minute de joc. Performanta Simonei a atras o multime de mesaje pe retelele sociale. Nadia Comaneci, Horia Tecau, echipele de fotbal FC Viitorul, CFR Cluj sau echipele de handbal HC Dobrogea Sud Constanta si CSM Bucuresti au felicitat-o pe noua campioana de la Wimbledon.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2086 seconds )