Libnet.ro
UNICEF

17:45

Lista completa a sefilor Consiliilor Judetene. PSD a luat fata celor de la PNL

Playtech Playtech,
Lista completa a sefilor Consiliilor Judetene. PSD a luat fata celor de la PNL

A fost facuta publica lista completa a sefilor Consiliilor Judetene in urma alegerilor locale 2020. PSD a luat mai multe Consilii Judetene decat rivalii de la PNL. Harta politica a Romaniei dupa rezultatele partiale este disponibila un pic mai jos. Lista finala a sefilor Consiliilor Judetene. PSD a intrecut PNL La alegerile loocale 2020, PSD . continuă pe Playtech

Primari USR-PLUS. Lista completa de orase unde s-au impus candidatii aliantei

Ziua alegerilor locale din 2020 27 septembrie a adus vesti surprinzatoare in Capitala si nu numai. Rezultatele partiale ale votului arata schimbari importante si la conducerea oraselor resedinta de judet. Cum se prezinta configuratia politica a primariilor municipiilor resedinta de judet, dupa numaratoarea partiala a voturilor, vedeti in randurile de mai jos. Rezultatele .

Sondaj alegeri locale 2020. Gabriela Firea i-a luat fata lui Nicusor Dan! L-a lasat in urma

Ultimele sondaje inainte de ziua alegerilor locale de duminica, 27 septembrie, dau sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj IRSOP in Capitala ne prezinta o situatie neobisnuita: desi PNL si USR au, impreuna, o intentie de vot de aproape 50% pe vot politic, Gabriela Firea s-ar putea impune la o diferenta mare. De altfel, un sondaj .

Rezultate alegeri locale 2020. Harta Consiliilor Judetene

Conform rezultatelor partiale furnizate de Biroul Electoral Central BEC) la alegerile locale din Romania, desfasurate duminica, 27 septembrie 2020, repartitia pe tara a portofoliilor la Consiliile Judetene dupa alegerile locale arata astfel: .

Marcel Ciolacu: Daca anumiti colegi ar fi inteles ca mai trebuie sa faca si o schimbare, am fi avut mai multe consilii judetene PSD are baza necesara sa lupte pentru primul loc la parlamentare

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca social-democratii se asteptau sa obtina mai multe consilii judetene la alegerile locale din 2020. Chiar si asa, demnitarul a subliniat ca e o marire de aproape.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )