Libnet.ro
UNICEF

17:15

Meghan Markle si Beyonce, intalnire de gradul 0. Ce s-a intamplat intre cele doua FOTO

Playtech Playtech,
Meghan Markle si Beyonce, intalnire de gradul 0. Ce s-a intamplat intre cele doua FOTO

Dupa ce ducii de Sussex au participat la finala feminina de la Wimbledon, printul Harry si Meghan Markle au onorat invitatia la premiera europeana a filmului Lion King, din 14 iulie. Si daca e premiera, intalnire de gradul 0 sa fie, caci Markle s-a intalnit pentru prima data fata in fata cu Beyonce. Ce s-a . continuă pe Playtech

VIP-uri regale in tribuna meciului Simona Halep Serena Williams. Meghan Markle si Kate Middleton vor fi acolo

Simona Halep si Serena Williams se dueleaza sambata, 13 iulie 2019, in marea finala de la Wimbledon. in tribuna si-au anuntat prezenta Meghan Markle si Kate Middleton, care au mai asistat impreuna la meciuri de tenis. Simona este incantata ca va juca la Londra in fata VIP-urilor regale. Meghan Markle si Kate Middleton, in tribuna .

Meghan Markle, prima aparitie pe Red Carpet dupa nastere

La mai bine de doua luni dupa ce a devenit pentru prima oara mamica, Meghan Markle a bifat weekend-ul acesta prima aparitie pe Red Carpet dupa nastere. Iata ce a purtat! .

Ce pretentii de diva a avut Meghan Markle la Wimbledon: Nu e de mirare ca exista un val de resentimente fata de Ducii de Sussex

Ducesa de Sussex, Meghan Markle 37 de ani), a avut cateva pretentii in turneul Wimbledon 2019, unde a incurajat-o din tribune pe buna sa prietena, tenismena Serena Williams 37 de ani), motiv pentru care a starnit critici, un jurnalist caracterizandu-i dorintele ca fiind de diva.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3305 seconds )