Libnet.ro
UNICEF

13:30

Novak Djokovic sta 16 ore nemancat in fiecare zi! De ce a luat decizia radicala

Playtech Playtech,
Novak Djokovic sta 16 ore nemancat in fiecare zi! De ce a luat decizia radicala

Novak Djokovic a suferit o infrangere drastica duminica, in finala Roland Garros, scor 0-6, 2-6, 5-7, in fata lui Rafa Nadal. Ramane cu 17 titluri de Grand Slam, in vreme ce rivalii sai sunt la egalitate. Rafael Nadal si Roger Federer au cate 20. Dar Nole este vazut drept cel mai in forma dintre, iar . continuă pe Playtech

VIDEO Rafael Nadal, campion pentru a 13-a oara la Roland Garros (6-0, 6-2, 7-5 vs Novak Djokovic) De neoprit pe zgura pariziana

Rafael Nadal a demonstrat din nou ca este regele zgurii, dupa ce l-a invins categoric, scor 6-0, 6-2, 7-5, pe rivalul sau Novak Djokovic, dupa doua ore si 42 de minute de joc. Rafa si-a trecut in palmares al 13-lea titlu la Roland Garros un record absolut) si al 20-lea de Grand Slam, peformanta cu care l-a egalat pe Roger Federer.

VIDEO Novak Djokovic rezista in fata revenirii lui Stefanos Tsitsipas Urmeaza finala de vis cu Rafael Nadal

Finala turneului masculin de tenis de la Roland Garros se va disputa, duminica, intre spaniolul Rafael Nadal, campionul en titre, si sarbul Novak Djokovic, care l-a invins, vineri seara, pe grecul Stefanos Tsitsipas, in a doua semifinala, cu 6-3, 6-2, 5-7, 4-6, 6-1, dupa trei ore si 54 de minute.

Cum a justificat Novak Djokovic infrangerea categorica din finala de la Roland Garros

Novak Djokovic a ratat sansa celui de-al 18-lea titlu de Grand Slam castigat, liderul mondial fiind invins in finala de la Roland Garros de marele sau rival, Rafael Nadal. La finalul duelului, sarbul a explicat care au fost motivele infrangerii, dar a si precizat ca ramane fidel valorilor sale: singura constanta din viata sa fiind schimbarea.

Carlos Moya, antrenorul lui Rafael Nadal: Avem un plan pentru a-l invinge pe Novak Djokovic

Avem un plan pentru a-l invinge pe Novak Djokovic, a afirmat antrenorul lui Rafael Nadal, Carlos Moya, sambata, in ajunul celei de-a 13-a finale a jucatorului la turneul de la Roland Garros.

Novak Djokovic ajunge cu emotii in finala de la Roland Garros

Novak Djokovic s-a calificat vineri seara, cu greu, in finala de la Roland Garros, acolo unde il va intalni pe Rafal Nadal.

Roland Garros: Novak Djokovic, in finala dupa un meci de cinci seturi cu Stefanos Tsitsipas

Novak Djokovic s-a calificat in a cincea sa finala de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in penultimul act pe grecul Stefanos Tsitsipas, scor 6-3, 6-2, 5-7, 4-6, 6-1. Pentru titlu, liderul mondial se va duela cu rivalul sau Rafael Nadal.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )