Libnet.ro
UNICEF

01:05

Olaroiu, primele declaratii despre plecarea de la Jiangsu Suning. Ce se intampla cu antrenorul roman

Playtech Playtech,
Olaroiu, primele declaratii despre plecarea de la Jiangsu Suning. Ce se intampla cu antrenorul roman

Cosmin Olaroiu, unul din cei ai titrati antrenori romani, a suferit unul din cele mai grele esecuri. in finala Cupei Chinei, echipa codusa de roman a pierdut cel mai important meci, impotriva celor de la Shandong Luneng. Dupa infrangerea din finala, Cosmin Olaroiu, se pare, e pe picior de plecare. Cosmin Olaroiu pierde finala Cupei . continuă pe Playtech

Andreea Mantea, primele declaratii despre al doilea copil: Toate lucrurile se intampla cu un scop

In vara acestui an, a decis sa nu mai prezinte emisiunea Puterea Dragostei pentru a se putea dedica baietelului ei, dar si pentru a mentine vie relatia pe care o are de ceva timp cu un barbat misterios. Acum, Andreea Mantea face primele declaratii despre al doilea copil. Andreea Mantea va fi mama pentru a .

, primele declaratii despre a treia sarcina. Fanii i-au observat burtica imediat

Finala Te Cunosc de Undeva a adus pe scena concursului si cuplul si . Prestatia celor doi a fost laudata de cei prezenti, numai ca fanii vedetei tv, , au observat un detaliu. Deja existau zvonuri ca vedeta ar fi insarcinata a treia oara. Imaginile suprinse aseara au ridicat si mai .

Jiangsu Suning, echipa antrenata de Cosmin Olaroiu, a pierdut finala Cupei Chinei

Formatia Jiangsu Suning, antrenata de Cosmin Olaroiu, a fost invinsa, sambata, in finala Cupei Chinei, de echipa Shandong Luneng Taishan, scor 2-0.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )