Libnet.ro
UNICEF

06:45

Pepe si Raluca Pastrama au ajuns la o decizie finala. Surpriza: la cine vor locui fetele

Playtech Playtech,
Pepe si Raluca Pastrama au ajuns la o decizie finala. Surpriza: la cine vor locui fetele

Pepe anunta, in urma cu mai bine de doua luni, prin intermediul unei inregistrari video postate Youtube, ca familia sa s-a destramat. Acesta, impreuna cu sotia lui, Raluca Pastrama, au decis sa divorteze dupa aproape noua ani de relatie. Din capul locului au vorbit sa pastreze o relatie amiabila pentru a-si creste in liniste cele . continuă pe Playtech

Ce face Pepe cu Raluca Pastrama zilnic desi au divortat. Catalin Maruta e uimit total

Dupa o separare dureroasa si un scandal de zile mari, Pepe a povestit ce face cu Raluca Pastrama zilnic desi au divortat. Catalin Maruta e uimit total de marturisirea facuta de indragitul cantaret in emisiunea de la Pro TV. Pepe si Raluca Pastrama au renuntat la razboi in luna noiembrie, cantaretul soca pe toata lumea .

Raluca Pastrama, schimbare radicala de look dupa divort. Zici ca-i Bianca Dragusanu

Dupa divort si un scandal de zile mari cu Pepe, Raluca Pastrama uimeste din nou cu o schimbare radicala de look. Bruneta a fost imediat comparata de internauti cu Bianca Dragusanu. Schimbare uimitoare de look pentru Raluca Pastrama Divortul de Pepe pare sa ii priasca daca este sa ne luam dupa ultimele imagini postate pe .

S-au linistit apele intre Pepe si Raluca Pastrama. Cei doi s-au impacat, insa se mai gandesc la divort

Pepe si Raluca Pastrama s-au impacat, de dragul celor doua fetite pe care le au impreuna. Chiar dacaisi doresc in continuare sa divorteze, cei doiau redevenit prieteni si au cazut de acord.

Ce le-a spus Pepe copiilor sai, imediat dupa despartirea de Raluca Pastrama. Nimeni nu ar fi crezut asa ceva

Divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama inca face valva in lumea mondena. Ce a decis sa le spuna solistul fetitelor sale la scurt timp de separarea de mama lor. Cum a ales sa gestioneze acest eveniment? Ce le-a spus Pepe fetitelor sale dupa separarea de mama lor? Fanii cuplului inca sunt socati de despartirea care .

Raed Arafat a fost dat in judecata. Surpriza: cine il someaza sa spuna adevarul, in pandemie

O noua zi, un nou scandal legat de seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Raed Arafat a fost dat in judecata iar. Iata cine il someaza sa spuna adevarul in pandemie si de ce. Cine il da pe Raed Arafat in judecata si de ce Raed Arafat a fost dat in judecata de catre Gheorghe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )